Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

By | July 1, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook2

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan | Lamanya tak update blog..Rasa rindu pula..dah 14 hari kita berpuasa kan? Apa khabar semuanya? Bagaimana ibadah berpuasa?

Sebenarnya MV baru pulang dari kampung, menziarahi ayah yang kurang sihat. Agak lama juga berada disana, dalam 10 hari gitu. Ayah disahkan demam virus, ada jangkitan didalam mulut. Tak tahu macam mana boleh dapat virus tu. Tapi, syukur alhamdulillah tak melarat ke tempat lain.

Selama demam sepanjang 7 hari tu ayah tetap berpuasa, ayah cuma bertahan dengan makan kurma dan buah anggur sahaja. Kalau tak makan mana nak dapat tenaga kan? MV memag terkejut sangat tengok keadaan ayah, cengkung dan tidak bertenaga langsung  😥

Sebagai anak, memang MV sedih. Umur ayah pun dah 72 tahun kan. Kalau tak cukup zat dan ditambah pula tengah berpuasa, memang berat badan pun boleh turun mendadak.

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

So, MV cuba ikhtiarkan untuk memujuk ayah minum Performance Drink. MV campurkan sesudu Performance drink ni dengan fresh oren. Nampak ayah nak minum, cuma ayah cakap masam sikit  😉

Setiap kali berbuka memang MV akan buatkan air ni untuk ayah. Alhamdulillah, ayah nampak kurang berbaring, dah mula bangun untuk mengaji dan paling bahagia bila ayah dah boleh pergi ke masjid semula pada Jumaat lepas setelah miss 2 kali solat Jumaat.

Masa MV balik ke sini, nampak ayah dah semakin sihat. Makan pun dah lalu, siap order nasi beriyani gulai kambing dan gulai itik lagi. Sahur pun bertambah bila makan. Alhamdulillah, lapang sikit hati nak tinggalkan ayah walaupun sedih..

Jom amalkan Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan di Bulan Ramadhan!

Baguskah minuman tenaga Performance® Natural Orange ni?! Ujian klinikal membuktikan bahawa rumusan ekslusif OptiCarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam badan. Berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance Drink mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Terbukti secara Klinikal

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

  • Ujian makmal terhadap atlet cemerlang menunjukkan bahawa Performance Shaklee membekalkan spektrum elektrolit yang menyeluruh, termasuk kalsium dan magnesium (ciri unik yang tidak dimiliki oleh jenama terkemuka)

Performance® Natural Orange mampu memberi kecergasan dan sesuai untuk seisi keluarga. Amat disyorkan sepanjang berpuasa dan elak dehidrasi musim panas melampau sekarang ini untuk mengekalkan kadar bendalir dalam tubuh. MV pun memang wajib ambil sebab ia membuatkan badan MV kekal cergas bertenaga walaupun berpuasa!

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea  😉

Belian terus ke laman Shaklee

22 thoughts on “Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

  1. auntiekemai

    semoga ayahanda mv cepat sembuh ya. saya pon sgt rekemen amalan PD di bulan puasa sangat membantu dari keletihan dan dahaga. kami dah masuk tin no 3 dah ni! cepat abis …hehe satu family minum PD time berbuka dan sahor 🙂
    auntiekemai recently posted…Rahsia Anak Pandai Membaca Seawal 5 TahunMy Profile

Comments are closed.