16
- April
2017
Posted By : noriza rahman
Percutian Impian dengan Menaiki Western Mediterranean Cruise

Setiap insan mesti ada menyimpan hasrat bercuti ke destinasi percutian ke luar negara.

Bila selalu melihat rakan-rakan ‘upload’ gambar-gambar menarik ketika melancong, kita seakan-akan cemburu dengan percutian mereka. Mungkin wang kita masih belum cukup untuk merealisasikan hasrat kita untuk memenuhi impian kita itu.

MV pun memang menyimpan hasrat untuk bercuti ke Eropah. Pastinya Sepanyol, Itali dan Perancis menjadi pilihan percutian.

Seperti dapat membaca isi hati MV pula Shaklee ni sebab tahun 2018 mereka menawarkan percutian 8 hari 7 malam ke Eropah dengan menaiki cruise. Bestnya kan?

Percutian Impian Bersama Shaklee ke Eropah

Peluang sudah tersedia. Apa yang penting sekarang ni usaha 200% untuk melayakkan diri pergi bercuti secara PERCUMA dengan tajaan penuh dari Shaklee.

Menarik sungguh kan?

Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu mendaftar keahlian shaklee dan pastikan ‘point’ yang anda kumpul layak untuk menyertai percutian mewah ini.

Ada tak yang nak ikut MV sekali ke percutian WESTERN MEDITERRANIAN CRUISE secara PERCUMA ke 3 negara FRANCE, SPAIN & ITALY tahun depan?

Sila hubungi kami di talian +60122050258

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.