27
- March
2017
Posted By : noriza rahman
Comments Off on Pengedar Shaklee Bandar Baru Nilai, USIM dan Bandar Enstek Terbaik!
Pengedar Shaklee Bandar Baru Nilai, USIM dan Bandar Enstek Terbaik!

Istimewa untuk warga Nilai yang mementingkan kesihatan dan yang ingin mengekalkan kecantikan semulajadi.

Kemungkinan anda masih tercari-cari Pengedar Shaklee di Nilai atau yang berhampiran dengan perumahan anda? Jom hubungi Pengedar Shaklee di Bandar Baru Nilai, USIM dan Bandar Enstek ini.

Bagi anda yang tinggal di kawasan Bandar Baru Nilai (DESA Anggerik, Jati, Indah, Cempaka, Jasmine, dan kolej sekitarnya), USIM dan Bandar Enstek serta kejiranan yang berdekatan, yang sudah lama berkeinginan untuk mencuba produk semulajadi Shaklee ni, kini anda tidak perlu risau. Sekarang anda dah boleh dapatkan produk shaklee secara COD daripada Puan Nurul Huda ini.

Kenapa MV katakan anda yang tinggal di Bandar Enstek juga boleh dapatkan produk Shaklee daripada Puan Nurul? Ini kerana beliau bekerja di kawasan Bandar Enstek. Jadi, mereka yang perlukan COD barangan Shaklee boleh hubungi Puan Nurul ya.

Kejiranan Bandar Baru Nilai juga boleh COD produk shaklee kerana Puan Nurul menetap di Desa Jati, Bandar Baru Nilai. Pelajar USIM juga boleh dapatkan daripada beliau. Jaraknya pun tak jauh dengan universiti kan. 😊

Jika anda berhajat untuk mendaftar keahlian Shaklee boleh terus menghubungi Puan Nurul Huda, Pengedar Shaklee Bandar Baru Nilai, USIM dan Bandar Enstek Terbaik! 😊

Nak cepat?

Hubungi lah Puan Nurul Huda segera 012-4900464.

Jangan segan-segan untuk menghubungi beliau.

Harga terbaik pastinya untuk anda…

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.