Penat Sental Kasut Sekolah

Penat sental kasut sekolah | Tengah buat apa ibu-ibu semua? Melayan anak-anak cuti sekolah ka? Ha hari ini mai MV nak share sesuatu dengan ibubapa mahupun anak-anak yang sedang gembira cuti sekolah sempena Chinese New Year ni.

Bukan gimik ke apa tapi nak share sesuatu yang ISTIMEWA yang akan menyenangkan para ibubapa sekalian. Bunyi macam best, tapi apa barang ni?  🙂

Rahsia Mencuci Kasut Anak Tanpa Perlu Menyental

Setiap hari Jumaat atau Sabtu pastinya rutin anda mencuci kasut sekolah anak-anak kan?. Dah rendam dari 3 petang hingga ke malam pun, kotoran degil masih tak hilang juga! Penatnya nak berus stokin dan kolar baju sekolah anak-anak lagi kan? Berdaki je. Jenuh menyental sampai sakit belakang! Ibubapa yang ada masalah macam ni, jom MV nak tunjuk cara mudah basuh kasut sekolah anak-anak ni. MV nak tunjuk testimoni sendiri pun, anak-anak tak sekolah lagi  😉

#1 Hasil perkongsian BeautyMom di facebook

Penat Sental Kasut Sekolah

#2 Perkongsian Puan Mas

Penat Sental Kasut Sekolah

#3 Puan Nadia berkongsi kisah anaknya basuh kasut sekolah

Penat Sental Kasut Sekolah

Ajaib kan?

Bestnya, Basic H² tidak memudaratkan tangan dan jari anda. Tak kering atau yang kulit jari sensitif tu, lagi kesian. Sebab tak tahan bahan kimia yang setiap sabun ada, kulit jadi mengelupas,paling teruk..jadi luka. Terpaksa guna sarung tangan plak nak membasuh.

Selain gunanya untuk basuh kasut tanpa perlu disental, Basic H² juga boleh digunakan untuk cuci lantai, cuci tandas, tingkap dan sebagainya. Memang berbaloi sangat dengan harga sebab ia boleh digunakan dengan air yang banyak walaupun dititis sedikit sahaja.

Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate, Pencuci ajaib yang serbaguna..

1001 masalah selesai dengan satu botol Basic H² !! Tak payah nak sental sampai naik lenguh tangan dan urat belakang.

Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah

  • Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.
  • Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.
  • Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.
  • Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.
  • Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.

Harga? RM46 (16oz). Mampu milik dan yang pastinya berbaloi. Jimat sebabnya Basic H² ni boleh tahan berbulan-bulan. Hanya guna beberapa titik sahaja. Jom jadikan Basic H² sebagai ‘maid’ anda di rumah!

SAYA NAK BELI BASIC H²!

Maklumat lanjut berkaitan produk & order :
================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Penat Sental Kasut Sekolah di hujung Minggu?