Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee dan Bagaimana Pembelian Shaklee Secara Online Membantu Saya Berkembang

By | July 25, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0

Kelebihan menjadi ahli Shaklee dan bagaimana Pembelian Shaklee Secara Online membantu saya berkembang | Entri ni khas untuk menyahut seruan nak dapatkan free gift dari Jepun oleh pengasas Euphoria group Shaklee dan pemilik blog anakkuwiraku.

Jom MV berkongsi lagi tentang KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE dan Pembelian Shaklee Secara Online

1. MODAL YANG RENDAH

Permulaan mendaftarkan diri hanya RM69, itu kalau tanpa produk. Kalau pembelian sebanyak RM800++ melayakkan dapat percuma keahlian. SEUMUR HIDUP tanpa perlu diperbaharui.

2. SISTEM TELUS

Multilevel marketing yang sangat telus tanpa melihat kepada UPLINE @ downline. Kalau siapa usaha lebih bonusnya lebih. Kalau goyang kaki memang jangan harap nak dapat bonus besar atas usaha orang lain.

3. PENGIKTIRAFAN KEPADA PENGEDAR

Setiap pencapaian pengedar akan dihargai dengan CASH, CAR BONUS dan CONVENTION. Bukan dilayan biasa-biasa tetapi semuanya 5 ?.  Setiap tahun akan ada National Conference untuk menghargai setiap leaders.

4. SEMINAR PERCUMA

Setiap pengedar ada peluang yang sama rata untuk menambahkan pengetahuan tentang produk shaklee menerusi health wellness dan juga shaklee meeting setiap bulan. Siapa nak ilmu tentang nutrisi memang bagus ke kelas yang dianjurkan pihak Shaklee.

5. PERNIAGAAN WARISAN KELUARGA

Pembelian Bisnes shaklee boleh diwariskan kepada anak cucu cicit kita. Perniagaan ni memang boleh diwariskan sampai 7 generasi tau  😆

Pembelian Shaklee Secara Online Membantu Perniagaan MV Berkembang dengan mudah kerana

1. INTERNET ADALAH TEMPAT PERFECT UNTUK PERNIAGAAN.
.
Dengan adanya sistem online, dan blog ni memang mudah nak ceritakan kebaikan shaklee,  kita hanya perlukan teknik pemasaran yang betul dan bagus, jadi dengan hanya satu klik sahaja dari bakal pelanggan, SID mampu menghasilkan jualan.

2. IMEJ KORPORAT SHAKLEE
.
Pembelian Shaklee secara online juga meningkatkan imej shaklee kerana jika ia mempunyai produk yang hebat tetapi tidak mempunyai website untuk memberi servis yang bagus secara online maka pastinya ramai yang tidak mengenali #shaklee

3. MEMBERIKAN SOKONGAN LEBIH BAIK KEPADA PELANGGAN

Mengekalkan pelanggan adalah salah satu faktor nilai rantaian utama bisnes. Melalui sistem order online perniagaan boleh menyediakan sokongan pelanggan dengan lebih berkesan. Ini bermakna kepuasan pelanggan yang lebih baik dan peningkatan keuntungan. Mudah nak trace balik pelanggan sebab data setiap pelanggan disimpan dalam bahagian shopping.

4. KOS BERKURANG
.
Dengan adanya sistem pembelian shaklee secara online, banyak kos yang boleh dikurangkan seperti pembungkusan,penghantaran dan juga masa. Semuanya diuruskan oleh pihak company. Kita hanya terima order dari pelanggan sahaja.

JIMAT wang pos sebab Shaklee charge hanya RM12 sahaja untuk seluruh semenanjung Malaysia dan RM23 sahaja untuk Sabah Sarawak,tak kira berapa berat pun produk yang dipesan pelanggan.

5. URUSKAN PERNIAGAAN 24 JAM.
.
Kelebihan terbesar order dalam talian adalah ianya dibuka 24 jam setiap hari sepanjang tahun. Jadi, tak perlu risau kalau HQ tutup pada hari ahad dan public holiday. Internet kan ada!
.
6. KITA BOLEH BERADA DIMANA-MANA LOKASI.
.
World Wide Web membolehkan kita untuk melakukan perniagaan dari mana-mana di dunia. Dengan adanya pesanan atas talian, tak perlu risau kalau kita berada diluar negara kerana sistem order itu akan membantu kita membuat pesanan untuk bakal pelanggan kita.
.
7. PELANGGAN BOLEH URUSKAN SENDIRI PESANAN MELALUI ESELL

Pembelian Shaklee Secara Online

Cara ini adalah pilihan yang paling mudah, SELAMAT dan JIMAT untuk pengguna.

Sistem pesanan dalam talian seperti eSell membolehkan pelanggan membuat pesanan dalam talian secara langsung, dengan itu mengurangkan risiko meninggalkan butiran penting bagi setiap pesanan.

Boleh bayar guna kad kredit dan juga debit card.

8. APLIKASI TELEFON PINTAR My Shaklee App

Pembelian Shaklee Secara Online

Sistem aplikasi mudah alih ni dilancarkan untuk memudahkan pengedar yang 100% bergantung kepada smartphone untuk business Shaklee. Sangat mudah aplikasi ni dan ianya PERCUMA.

Sistem aplikasi mudah alih ini boleh didapati untuk kedua-dua pengguna IOS dan Android dan boleh digunakan untuk menguruskan ‘kedai’ Shaklee MV dengan pantas dan mudah hanya dihujung jari.

Sistem aplikasi mudah alih My Shaklee App menyediakan kita dengan teknologi terkini untuk membina dan menjalankan perniagaan yang berjaya on-the-go. Bayangkan latihan, membina bisnes dan menguruskan perniagaan Shaklee dimana sahaja, bila-bila masa yang MV suka.

Alhamdulillah, dengan adanya sistem pembelian shaklee secara online dan kewujudan My Shaklee App, bisnes Shaklee semakin mudah dan pantas.

Tiada lagi masa menunggu panggilan dijawab. Lambat disebabkan lambakan pesanan

Oleh kerana semua faktor di atas, MV rasakan senang buat business Shaklee online ni.

#anakkuwirakushaklee
#genkibloggers

Makin mudah menjana pendapatan dengan shaklee

Best kan menjadi Ahli Shaklee dan seterusnya menjalankan perniagaan dengan cepat dan mudah!

5 thoughts on “Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee dan Bagaimana Pembelian Shaklee Secara Online Membantu Saya Berkembang

  1. Zurainny Ismail

    Shaklee mmg dipercayai & mpunyai tapak yg kukuh di Malaysia, sgt berbaloi sis join Shaklee. Saya pernah jg buat perniagaan online, brg dr luar negera so mmg susah nak urus sbb dorang x wakil di sini. Nak jadi wakil pula perlu modal besar.

Comments are closed.