Peluang Percutian PERCUMA ke Bangkok 2016!

By | September 10, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook0

Percutian PERCUMA ke Bangkok

Percutian PERCUMA ke Bangkok | Bulan September ni penuh dengan kejutan dari Shaklee. Mau terkejut juga bila MV dapat SMS hari tu. Kejutan kali ni best sangat, sebab ia terbuka bukan sahaja untuk AHLI yang dah lama mendaftar tetapi juga terbuka kepada ahli yang baru mendaftar sebagai ahli Shaklee pada Jan 2015 hingga Jan 2016. Tempoh kelayakan ini bermula dari September 2015 sehingga April 2016.

Percutian PERCUMA ke Bangkok

Shaklee akan membawa pengedarnya yang LAYAK ke Bangkok trip 4 hari 3 Malam. Ini adalah julung kali dibuat oleh Shaklee kepada Supervisor dan Senior Supervisor yang layak TANPA berdasarkan merit point. That’s why I LOVE this business, tiada paksaan tetapi kalau nak berjaya wajib PUSH diri sendiri untuk capai target yang telah kita tetapkan.

Impian Melancong ke Bangkok

Percutian PERCUMA ke Bangkok

Sebelum ini MV pernah menetap di Jejawi, Perlis tapi tak pernah melepasi sempadan Malaysia-Thailand di Padang Besar. Walaupun berjiran tapi MV tak pernah menjejakkan kaki ke Thailand. Nak tahu kenapa? Sebabnya masa tu tak biasa lagi keluar-keluar negara ni, pasport pun tak ada.  😛

Itu cerita dahulu kala. Namun, peluang untuk melancong ke Bangkok yang ditaja sepenuhnya dari segi penerbangan, tempat tinggal serta makan minum oleh Shaklee ini tak boleh MV lepaskan begitu saja.

Jom Ke BANGKOK!

Mari kita ambil mood Bangkok. Yeah!!!..

So, macam mana? Teruja kan nak ke Bangkok dengan pakej yang ditawarkan oleh Shaklee?

It is time for you to start our own business, get extra income and FREE travel with 5 star treatment.

Siapa nak sertai trip ke Bangkok ini bolehlah hubungi MV. Bertindak SEKARANG untuk ‘JOIN MEMBER’ dan semestinya anda berpeluang menikmati tawaran hebat dari Shaklee ini. Anda boleh juga dapatkan keahlian PERCUMA dengan pembelian melalui Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan Sehati Sejiwa Lets join us!

BERKAITANJom Jadi AHLI SHAKLEE Sempena Program YES

Bak kata pepatah “Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan”. Jangan malu dan segan nak kata ‘NAK’ sebab anda sahaja yang dengar kata hati anda itu.  😉

30 thoughts on “Peluang Percutian PERCUMA ke Bangkok 2016!

Comments are closed.