Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Home / Diari MommaVogue / Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Nutriwhite Transform Kulit | Teringat zaman paleolitik dulu pantang betul MV tengok kulit muka kawan-kawan cantik mulalah jadi inspektor conan tanya itu ini. Kau pakai apa eh muka putih melepak, kulit licin bersih bak puteri salju? padahal kita baru jumpa minggu lepas, kulit kau kusam masai macam aku jugak 😱

Tapi disebabkan sifat gelojoh nak CEPAT flawless, gorgeous PUTIH melepak macam snow white, maka TERBELI lah produk MURAH. Memang time beli tu tak sempat nak fikir panjang. Terus sambar satu set penuh. Nampak tak betapa eksaitednya kaum wanita ni bila NAK nampak cantik? 😨

Bila dah lelama pakai, muka pun menunjukkan perubahan HAMPA, mengelupas dan bersalin kulit macam snake. Muka rasa pedih dan perit. Hurmm memang bertabah. Sabarrr je dulu tanggung keperitan tu sebab nak LAWA punya pasal kannnn!

Tapi, kuharapkan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengahari. Muka tak shantek pun malah bertambah kusam dan berparut sana sinun ada lah. Jerawat pulak jangan cakap lah, parking sesuka hati tak bayar guna kupon pun. Huarghhh nangesss tepi bucu katil sambil gigit jari ler 😨

Nutriwhite Transform Kulit Saya 100 % TANPA Merosakkan Kulit

Namun itu dulu, sekarang tak lagi. Sebab dah jumpa pooojaan HATIKU gitew. Alhamdulillah memang ohsemmm dan best. Yang lagii penting takyah pening kepala nak menanggung azab derita pedih dan perit macam zaman batu dulu. Shuben MV lah insan pertama yang perahsan perubahan kulit muka nih.

Skin care NUTRIWHITE Pooojaaaan Hatiku!

First in my life selepas cuci muka, tiada langsung kegatalan miang ulat bulu dan muka panas. Ini lah huntongnya menggunakan natural ingredients and NO PARABEN!

Kedua, sebab harganya yang sangat berbaloi dengan kualiti. Satu tiub paling hina pun boleh bertahan 6 bulan lebih. Siapa yang extra suka berjimat, pakai sikit-sikit memang skin care ni sesuai amat untuk korang. Picit sikit, tahan SETAHUN.

Ketiganya, bila guna skin care ni takda kesan berminyak pun ditangan.

Korang mesti tak tau yang bahan-bahan didalam Nutriwhite ni adalah hasil Gabungan 16 jenis ramuan botani dari 16 buah negara. Boleh imagine tak betapa gigihnya saintis jepun dan U.S tu menjalankan R&D dan mencari ramuan terbaik untuk produk skin care ni?

MV tau korang mesti dah tazzzabar nak tau apa yang ada dalam produk Nutriwhite ni kan?

Nutriwhite Transform Kulit

  • Daily Defense Whitening Essence
  • Gentle Action Make-Up Remover
  • Gentle Deep Foaming Cleanser
  • Overnight Renewal Whitening Cream
  • Soothing Radiance Whitening Softener
  • Spot Whitening Treatment
  • Ultimate Protection Whitening Lotion

Nutriwhite Transform Kulit menjadi Lebih Segar dan Cantik

Mesti korang tertanya-tanya kan macam mana Set Penjagaan Kulit Nutriwhite ni bertindak kan..??Meh kita tengok cara nya.

Nutriwhite Transform Kulit

Korang cer tengok wajah ibu muda Puan Lyana Hisham ni, nampak tak kulit mukanya yang sangat gojesss dan flolesss tu? Beliau memang dah lama amalkan set penuh Nutriwhite ni. Cer bayangkan kalau korang pulak yang ambik fullset? Mesti kalah #JannaNick kan 😀

Nutriwhite Transform Kulit

Mahal ke set Nutriwhite Shaklee ni? Kalau nak diikutkan, mana-mana produk skincare yang terbukti berkesan memanglah harganya MAHAL. Apa salahnya melabur sikit untuk kecantikan diri untuk suami ke, kan bagus macam tu..🙂

Dengan pelaburan full set Nutriwhite ni, kita akan dapat:

  1. Tujuh (7) produk yang exclusive
  2. Keahlian Shaklee secara PERCUMA
  3. Rebat Tunai yang akan dibayar semula pada pertengahan bulan berikutnya
  4. Pembelian dengan kadar harga ahli yang jauh LEBIH MURAH untuk next purchase (untuk kesemua produk Shaklee)
  5. Peluang untuk buat bisnes (sekiranya berminat)

Korang yang sedang mencari the best skin care in the world, PLEASE try this. MV confirm korang akan PUAS HATI!

Hah, taknak ker? JANGAN tunggu! Dapatkan sekarang juga.

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

8 Comments

Comments are closed.