Kisah Cancer Survivor Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee

By | July 26, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook4

Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee | Sesiapa yang mengidap kanser mohon tidak mudah cepat putus asa. Orang kata berpantang ajal sebelum maut kan?.

Dalam dunia Shaklee Malaysia, Master Law sangat dikenali kerana beliau merupakan salah seorang dari cancer survivor yang berjaya pulih sepenuhnya. Fikir positif dan kental melawan penyakit seperti Master Law Chu Hian.

Apa yang paling penting ialah berdoa kepada Yang Maha Esa untuk kesembuhan.

Mari kita baca luahan Master Law Chu Hian ini.

“Saya bertemu dengan Shaklee selepas satu tahun kemoterapi saya. Ya, saya seorang penghidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2003, saya telah didiagnosis dengan tumor paru-paru, dan untuk lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didiagnosis sebagai pesakit kanser. Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui rejim kemoterapi selama tiga bulan. Percayalah, ia adalah neraka! Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah.

Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud dalam diet saya, tiada daging, tiada telur, tiada susu, tiada bawang putih (kecuali Garlic Kompleks Shaklee), dan tidak ada bawang. Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu, dan semua orang menasihati saya supaya tidak menjadi vegetarian, tetapi dari pembacaan saya dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit, saya menyedari bahawa menjadi vegetarian adalah terbaik untuk kesihatan saya tidak begitu memuaskan.

Segala-galanya berubah selepas Shaklee datang ke dalam hidup saya pada Julai tahun ini. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan saya baru-baru ini. Selepas mengambil Shaklee selama kira-kira empat bulan, saya pergi untuk temujajnji setiap enam bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan. Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa “kad laporan” saya SEMPURNA! Orang sentiasa bertanya kepada saya, “Apakah produk Shaklee yang anda ambil?” Dan jawapan saya sentiasa,” Semua! “Memang betul, SEGALANYA, kerana ia adalah daripada makanan tambahan untuk penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shaklee-kan hidup saya.

“Apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan – Saya mengalami batuk sehingga paru-paru saya terasa nak meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri saya, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebasan kewangan.

Sekali lagi, saya berterima kasih kepada Dr Shaklee untuk memberikan dunia yang terbaik, dan kerana membenarkan saya untuk benar-benar menikmati kebebasan dalam kehidupan. Terima kasih, saya sukakan anda, Dr Shaklee! Dan saya cintakan ibu bapa saya untuk semua perkara yang indah mereka memberi saya sepanjang hidup saya. “- Master Law Chu Hian

Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee

Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee

Ini adalah antara produk yang menjadi kegemaran beliau. Beliau gelar Shaklee Energy Soup.

Lihat sahaja Master Law yang kini kelihatan sangat muda dan cergas walaupun umurnya telah mencapai 50-an.

 Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee

Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee Vivix®

Antara vitamin Shaklee yang diamalkan oleh Master Law dalam menjaga kesihatannya dan sembuh dari kanser ialah Vivix®.

Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee

Resveratrol Musuh kanser

Resveratrol merupakan salah satu kandungan dalam Vivix® yang telah dirujuk lebih daripada 2,000 penerbitan penyelidikan termasuk beberapa kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institute of Aging, National Cancer Institute, dan banyak lagi.

Vivix® mempunyai bukti kukuh menunjukkan ia menghalang atau merencatkan sel kanser.

Jom kita dengar apa kata beliau selepas berjaya Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee

Jom lawan kanser dengan Vivix®

esell-shaklee-logo-500x351

17 thoughts on “Kisah Cancer Survivor Nikmati Kebebasan Masa, Kewangan dan Kesihatan Bersama Shaklee

  1. Ilmu percuma

    Saya akan cadangkan product ini kepada sahabat sys yg stage 3 kanser…saya sungguh berharap beliau sembuh…

Comments are closed.