27
- October
2017
Posted By : noriza rahman
Nantikan Kemunculan ShakleeBaby, Produk Rangkaian Penjagaan Bayi

Walaupun terdapat banyak produk penjagaan bayi di pasaran yang tidak mengandungi pewangi tiruan atau bahan kimia berbahaya, tetapi jika penggunaannya diambil dalam satu tempoh yang panjang ia boleh mengakibatkan kulit menjadi sensitif.

ShakleeBaby bukan macam produk biasa di pasaran ye. Kenapa? ia produk organik di formulasikan khusus untuk bayi, menggunakan kandungan dari sumber alam semula jadi, demi perlindungan yang terbaik untuk si kecil.

Rangkaian produk ini menggunakan bahan bersifat organik dan hypoallergenic.

Rangkaian ShakleeBaby didatangkan dalam tiga produk.

  • Shakleebaby Gentle Wash
  • Shakleebaby Soothing Lotion
  • Shakleebaby Massage Oil

Shakleebaby Gentle Wash (Bayi anda mandi dengan gembira dan selamat)

Gentle wash ini mengandungi chamomile organik, lavender dan daun lidah buaya. Menjadikan ia 99% dihasilkan secara semulajadi dengan 76% ramuan organik.

Shakleebaby Sooting Lotion (Losyen Bayi Shaklee yang lembut dan melembab dengan sempurna)

Losyen semulajadi lembut ini diformulasikan dengan biji bunga matahari organik dan minyak biji jojoba, ditambah dengan mentega shea.

Lavender, chamomile, rosemary, dan minyak vanila ditambah untuk kesan menenangkan. Losyen ini adalah 99% asli dengan 87% bahan organik.

Shakleebaby Massage Oil (Melembab dan menenangkan Bayi Anda)

Minyak urut yang sangat lembut ini dibuat dengan minyak bunga matahari organik, lavender, dan chamomile untuk melembapkan dan berehat. Ia 99% semulajadi dan 99% bahan organik.

MV nak umumkan ShakleeBaby Produk Terbaru Pasaran Malaysia ini secara rasminya akan mengadakan roadshow di beberapa tempat di Semenanjung Malaysia. Anda perlu dapatkan tiket SIRI JELAJAH Berikan yang Terbaik untu Si Manja Anda bagi mengetahui lebih lanjut tentang produk ini.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.