15
- January
2016
Posted By : noriza rahman
Mudahnya Nak CANTIK, KURUS dan BERTENAGA dengan Protein!

Mudahnya Nak CANTIK, KURUS dan BERTENAGA

Mudahnya Nak CANTIK, KURUS dan BERTENAGA | Ramai yang sanggup berhabis wang untuk memiliki kulit wajah yang cantik kan?. Namun tidak semua mempunyai kemampuan macam ini. Bagi yang ingin nampak cantik, kurus dan bertenaga, dengan relanya MV ingin membantu anda memiliki semua itu. Selain murah, ia juga tidak mempunyai kesan sampingaan yang tidak baik.

Mudahnya Nak CANTIK, KURUS dan BERTENAGA dengan ESP Soy Protein Isolate Powder

esp3

Selain Vivix®, ESP Soy Protein Isolate Powder adalah pilihan kedua terbaik bagi mereka yang ingin mengekalkan dan meningkatkan kesihatan dan kecantikan secara keseluruhan.

ESP Soy Protein Isolate Powder telah pun disahkan melalui Identity Preservation Program untuk memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai sehinggalah diproses.

Yang penting kena tahu bezakan soya bahaya dan tidak bahaya. Antara panduan untuk tentukan soya yang selamat :

✔️ ditanam secara organik
✔️ soya non-GMO
✔️ diproses menggunakan air
✔️ anti-thyroid & anti-growth substance mesti disingkirkan
✔️ diproses tanpa haba
✔️ lengkap dengan asid amino penting
✔️ ditambah dengan formula calcium

Setiap pagi memang tak pernah tinggal breakfast dengan ESP ni. My favourite instant breakfast. Sebab rasa dia sedap sangat! Bila MV mix dengan fresh milk atau sunquick rasanya lagi bertambah sedap! Even MV hanya minum ESP sahaja namun MV tetap rasa KENYANG dan BERTENAGA untuk menjalankan tugas harian. Bukan itu sahaja, ESP juga adalah nutrien penting untuk kulit cantik berseri sepanjang masa!

Sampai ada pengguna yang cakap JIMAT duit sarapan bila dah minum ESP ni.

Mudahnya Nak CANTIK, KURUS dan BERTENAGA

Protein ESP Shaklee memang terkenal dan terbukti berkesan. Ianya membantu dengan mudah menghapuskan kulit muka berminyak dan hilangkan bekas parut jerawat berlubang. Cubalah!

Ada juga pengguna yang berpantang secara moden dan mengamalkan ESP.

Mudahnya Nak CANTIK, KURUS dan BERTENAGA

Ibu-ibu yang nak kurus tanpa mengganggu proses penyusuan pun boleh amalkan pengambilan ESP ni tau! Perubahan kulit semasa mengandung kan boleh mengakibatkan kesan stretchmark yang sukar nak hilang? So, dengan amalkan protein ESP ni, insyaAllah kesan tu akan pudar. MV yakin dengan yang ni sebab sendiri punya dah memang tak nampak pun.

Mudahnya Nak CANTIK, KURUS dan BERTENAGA

Setiap hidangan ESP Soy Protein Isolate Powder bersamaan dengan 2X daging, 4X telur dan 12X susu rendah lemak. Ini adalah pilihan protein untuk seisi keluarga mengekalkan diet seimbang.

Best kan ESP Soy Protein Isolate Powder ni? sebab tu la produk ni sangat HOT di Shaklee.

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.