Miliki Payudara Tegang dan Montok

Miliki payudara tegang dan montok | Tajuk entry hari ni macam mengundang ‘spekulasi’ juga. Selalu MV cerita pasal kesihatan saja kan. Tapi kali ni MV nak kongsikan dengan anda tips memiliki payudara tegang dan montok idaman suami. Cerita bab ‘breast’ ni agak sensitif sebenarnya. Namun, hakikatnya orang dah tak endah sekarang ni. Taip ja dalam media sosial maka berlambakla produk yang boleh tegang dan montokkan payudara ni.

Miliki Payudara Tegang dan Montok

Tentu anda tertanya-tanya bagaimana nak menegangkan kembali payudara yang kendur ni seperti masa zaman anak dara dulu kan? Mengapa payudara anda tidak lagi secantik dulu? Jangan gelisah, MV akan kongsikan dengan anda tips yang paling mudah.

Tips ingin miliki payudara tegang dan montok

1. Lakukan Senaman Payudara

Seperti bahagian-bahagian tubuh yang lain, payudara juga perlukan senaman agar otot-ototnya tetap tegang.

2. Pemakaian Coli Yang Tepat

Pemakaian coli yang tepat saiz dan ukuran dapat memastikan payudara anda dapat disokong dengan baik. Selain itu, semasa tidur sebaiknya elakkan daripada memakai coli agar payudara dapat bernafas dengan bebas dan saraf-saraf dapat berjalan lancar serta baik untuk menghindari daripada kanser payudara.

3. Guna Krim Khas Untuk Payudara

Menggunakan krim khas untuk penjagaan payudara baik untuk memastikan payudara tetap tegang dan anjal. Tetapi pastikan krim yang digunakan selamat dan bebas daripada bahan-bahan kimia yang merbahaya.

4. Jaga Kelembapan Kulit Payudara

Amalkan membersihkan puting susu dan bahagian disekitarnya dengan kapas yang dibasahi air hangat. Sapu dan oleskan minyak zaitun pada kulit payudara untuk menjaga kelembapannya sambil memberi urutan ringan dengan gerakan memutar.

5. Ambil Makanan Bernutrisi

Amalkan mengambil makanan yang berkhasiat dan gizi seimbang untuk mengatasi masalah payudara kendur.

Ingin memiliki payudara tegang dan mntok dengan produk Shaklee?

Setelah MV amalkan kebanyakan produk Shaklee, MV yakini 3 produk ini dapat membantu MV memiliki apa yang diidamkan. Almaklum la dah 2 kali melahirkan anak, so kena jaga penampilan dimata suami. Tapi kena konsisten la makan. Bukan makan 1 minggu dah nak dapat perubahan, itu ‘auta’ namanya!

MV suka berkongsi kegembiraan dengan para wanita diluar sana. MV amalkan pengambilan ESP, Alfalfa Complex dan Collagen Powder Shaklee. Ini adalah produk yang boleh mengembalikan ‘kegembiraan’ MV. Sayangnya kolagen dah stop setahun sebab Shaklee nak ‘upgrade’ formula. Jika anda mahu memiliki payudara tegang dan montok segeralah merayu suami anda supaya dapatkan produk ini. Tengok aja apa kata pengguna kami. Bagaikan menemui cinta hati yang didambakan selama ini 🙂

Miliki Payudara Tegang dan Montok

Miliki Payudara Tegang dan Montok

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order :
=======================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Miliki Payudara Tegang dan Montok!