20
- February
2018
Posted By : noriza rahman
Menarik Di Bulan Februari! Promosi Collagen Powder yang Menjadi Idaman Si Jelita

Setiap bulan seperti yang semua maklum, memang ada promosi bagi produk terpilih. Untuk bulan ni, promosi jatuh kepada Collagen Powder dan Vita-C Plus. Yeay!! Siapa Ratu Kolagen mesti suka sangat kan. Shaklee Collagen Powder jadi pilihan sebab 80% mengandungi kolagen terbaik. Ha, hebat kan. Padan la ramai yang bagi feedback nampak kesan awal bila start consume SCP ni.

So, berapa harga promosi Collagen Powder dan Vitamin C ni?

Harga Normal untuk 4 kotak Collagen Powder dan 1 botol Vitamin C : RM 1,366.87

Manakala Harga Promosi Februari 2018 : RM 982.62 !!

Anda sudah menjimatkan poket sebanyak RM 344.25 dari harga biasa !

Dan dengan pembelian ini, anda akan terus menikmati Keahlian Shaklee secara PERCUMA seumur hidup. (worth RM 68.90 untuk pendaftaran)

Setiap pembelian set ini juga anda layak dapat PERCUMA penghantaran.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.