Menang Saguhati Cabutan Bertuah MSMW 2016 Blog Denaihati

By | March 11, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook0

Menang Saguhati Cabutan Bertuah | Alhamdulillah, pagi ni bila menjengah ke blog Denaihati ada pengumuman Cabutan Bertuah sempena MSMW 2016. Tak sangka BERTUAH juga MV ni dikalangan 20 orang yang terpilih untuk menang hadiah saguhati.

Pengundian dijalankan melalui sistem digital dimana seramai 119 orang telah mendaftar sebagai pengundi denaihati.com sebagai Best Blog of The Year.

Menang Saguhati Cabutan Bertuah

Pemenang saguhati Cabutan Bertuah Blog Denaihati

  1. Jane Chua
  2. Encik Titan
  3. Nor Syaiful Nazlan Norsham
  4. Wan Muhammad Nukhari
  5. Syazni Afiza Mohamad Daud
  6. Faizal Nizam bin Mohd Mokhlis
  7. Amir Zahari
  8. Mohd Amri bin Heroni
  9. Roslina binti Mohd Sobri
  10. Noriza Abdul Rahman
  11. Wan Norazlina Wan Abdullah
  12. Nurul Haniza Mohmad
  13. Mohd Kizwani bin Musa
  14. Mohamad Nasir bin Ismail
  15. Nurzaleha binti Mohd Nawi
  16. Farahanim binti Razid
  17. Hasfaliza binti Hj Yusop
  18. Nurliza Nis Naim
  19. Norfarhana Abdul Wahid
  20. Rosni Emilinda Mat Yamin

Walaupun blog Denaihati tak menang kategori yang dicalonkan namun Tuan Amir tetap tunaikan janji.

Sebelum ini MV dah pernah menang Top Comentator untuk Blog DH dan menerima jemputan makan malam bersama team Denaihati. Lepas ni tak tahu nak dapat hadiah apa pula… 😆

Hadiahnya MV tak tahu apa lagi sebab belum dapat official email dari Denaihati. Kita tunggu dan lihat saja surprise dari pihak team Denaihati.

Cara ni sebenarnya bagus juga untuk mempromosikan blog sendiri. Secara tak langsung blogger lain pun singgah di blog MV juga. So, bolehla meramaikan kawang blogger ni.

Kalau ada contest lain lagi lepas ni boleh la join lagi. Mungkin boleh menang hadiah utama pula. Siapa tahu kan?

Tahniah kepada saudara Norfanil, pemenang utama mini Ipad untuk cabutan bertuah blog Denaihati.

11 thoughts on “Menang Saguhati Cabutan Bertuah MSMW 2016 Blog Denaihati

Comments are closed.