Menang Saguhati Cabutan Bertuah MSMW 2016 Blog Denaihati

Home / Diari MommaVogue / Menang Saguhati Cabutan Bertuah MSMW 2016 Blog Denaihati

Menang Saguhati Cabutan Bertuah | Alhamdulillah, pagi ni bila menjengah ke blog Denaihati ada pengumuman Cabutan Bertuah sempena MSMW 2016. Tak sangka BERTUAH juga MV ni dikalangan 20 orang yang terpilih untuk menang hadiah saguhati.

Pengundian dijalankan melalui sistem digital dimana seramai 119 orang telah mendaftar sebagai pengundi denaihati.com sebagai Best Blog of The Year.

Menang Saguhati Cabutan Bertuah

Pemenang saguhati Cabutan Bertuah Blog Denaihati

  1. Jane Chua
  2. Encik Titan
  3. Nor Syaiful Nazlan Norsham
  4. Wan Muhammad Nukhari
  5. Syazni Afiza Mohamad Daud
  6. Faizal Nizam bin Mohd Mokhlis
  7. Amir Zahari
  8. Mohd Amri bin Heroni
  9. Roslina binti Mohd Sobri
  10. Noriza Abdul Rahman
  11. Wan Norazlina Wan Abdullah
  12. Nurul Haniza Mohmad
  13. Mohd Kizwani bin Musa
  14. Mohamad Nasir bin Ismail
  15. Nurzaleha binti Mohd Nawi
  16. Farahanim binti Razid
  17. Hasfaliza binti Hj Yusop
  18. Nurliza Nis Naim
  19. Norfarhana Abdul Wahid
  20. Rosni Emilinda Mat Yamin

Walaupun blog Denaihati tak menang kategori yang dicalonkan namun Tuan Amir tetap tunaikan janji.

Sebelum ini MV dah pernah menang Top Comentator untuk Blog DH dan menerima jemputan makan malam bersama team Denaihati. Lepas ni tak tahu nak dapat hadiah apa pula… 😆

Hadiahnya MV tak tahu apa lagi sebab belum dapat official email dari Denaihati. Kita tunggu dan lihat saja surprise dari pihak team Denaihati.

Cara ni sebenarnya bagus juga untuk mempromosikan blog sendiri. Secara tak langsung blogger lain pun singgah di blog MV juga. So, bolehla meramaikan kawang blogger ni.

Kalau ada contest lain lagi lepas ni boleh la join lagi. Mungkin boleh menang hadiah utama pula. Siapa tahu kan?

Tahniah kepada saudara Norfanil, pemenang utama mini Ipad untuk cabutan bertuah blog Denaihati.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

11 Comments

Comments are closed.