Selamat pagi!! Pagi ni MV nak kongsi 5 resepi smoothies yang sangat sedap dan yang lebih penting resepi smoothies ni sangat berkhasiat dan sesuai untuk sesiapa yang ingin mengamalkan pemakanan secara sihat, kekal langsing dan bertenaga.

Resepi smoothies ni mungkin sedikit berbeza dari yang anda pernah cuba kerana ianya menggunakan rangkaian produk shaklee.

Habis kalau takda produk shaklee tak boleh buat ke??”

Jangan risau, anda boleh olah mengikut kesukaan anda tetapi adalah lebih afdal jika anda dapat menggunakan produk tersebut.

MV dah pernah cuba ESP, Meal Shake, Chocolate Cinch, Performance Drink, Collagen Powder dan Vivix dari Shaklee dan jujurnya, ianya sangat sedap. Apa lagi dengan resepi smoothies yang menarik macam ni. Memang kaw!!

Apa pun layan video dulu

5 Resipi Smoothies Shaklee yang Sedap Menjilat Bibir Hingga ke Titisan Akhir

#1. Vivix Grape Smoothie

#2. Beauty Mango Smoothie (Collagen Powder, ESP, Performance Drink)

#3. Shaklee Meal Shakes Chocolate Banana Kids Smoothie (Meal Shakes)

#4. Cinch Strawberry Kiwi Smoothie ( Vanilla Cinch)

#5. Shaklee Mango Smoothie (ESP – Mixed Isolate Protein)

Siapa kata minuman yang mnyihatkan tu tak sedap MV paling suka smoothies vivix dan beauty mango tu..

Untuk dapatkan produk Shaklee yang BEST ni, anda boleh terus hubungi MV :  0122050258

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Making Delicious Smoothies On The Go | 5 Resipi Smoothies Yang Menyelerakan

4 thoughts on “Making Delicious Smoothies On The Go | 5 Resipi Smoothies Yang Menyelerakan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.