Ramai yang tak tahu sebenarnya, ramai wanita cantik di luar sana yang menggunakan Shaklee dalam diam!

Shaklee adalah suplemen yang sudah terbukti keberkesanannya dan sudah menjalani beberapa ujian klinikal, ada landmark study dan selamat digunakan kerana daripada unsur semulajadi serta mesra alam.

Mari MV tunjukkan suplemen Shaklee yang selalu digunakan sampai orang sekeliling pun terkejut dengan perubahan ketara mereka.

Rahsia Kulit Cantik Wanita Moden Alaf Baru

ESP – Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flavour

Setiap 21 hari sel kulit kita akan mati dan digantikan dengan sel kulit yang baru. Parut-parut jerawat di wajah kita selama ini adalah akibat sel-sel kulit mati yang tidak diperbaharui dengan sel-sel kulit yang lebih gebu, bersih, cantik, licin dan sihat.

Ambil kesempatan ini dengan meningkatkan kualiti sel-sel kulit yang diperbaharui menerusi bekalan protein yang secukupnya.

Collagen powder

Collagen Shaklee membantu mengekalkan paras kolagen yang kritikal bagi wajah anda. 70% dari kulit kita terdiri dari kolagen. Kekurangan paras kolagen mengakibatkan kulit wajah anda kelihatan tua dan hilang seri.

Inilah sebabnya banyak artis Hollywood mementingkan tahap kolagen yang mencukupi; walaupun berusia 50 tahun ke atas, agar wajah kekal licin, tegang dan sihat seperti wanita muda 20-an.

Sustained Release Vita-C Plus

Vitamin C membantu peredaran darah yang baik dalam badan dan pada wajah. Ia memelihara kesihatan salur darah yang mmberi kesan kepada kulit cantik.

vitamin C agar kulit cantikKalau buat masker, Vitamin C sangat berkesan untuk menjadikan kulit kemerah-merahan bak kelopak mawar pink

GLA Complex

Kalau nak tahu, GLA Complex mempunyai kepekatan borage oil lebih dari evening primrose oil.

Selain itu ia juga digabungkan dengan minyak bunga matahari dan Vitamin E yang membantu lebih lagi untuk mempertingkatkan keberkesanan dan kestabilannya.

So, kalau ada masalah kulit contohnya kulit kusam, kering, bersisik, tak bermaya, tak berseri, kasar, gatal-gatal, jerawat memang bagus amalkan GLA Complex Shaklee ni!

Gabungan semua vitamin-vitamin di atas membantu dalam mencegah jerawat serta melupuskan parut-parutnya, merawat masalah jeragat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata, jika di ambil secara konsisten.

Wajah anda pasti kelihatan berseri dari dalam; tanpa perlu mekap berlebihan yang mungkin merosakkan kulit, hari raya nanti. Masa tu nanti, suami andalah orang yang paling bangga 😉

Rahsia Makcik Khadijah Awet Muda

Terkejut melihat gambar seorang makcik yang telah pun berusia 54 tahun, tapi kelihatan muda seperti usia 30-an!

Rahsia kelihatan cantik walaupun semakin berusia adalah dengan konsisten mengamalkan suplemen Shaklee. Makcik ni 19 tahun amalkan Shaklee.

“Rahsia saya adalah, sekurang-kurangnya konsisten lebih dari 5 basic Vitamin dan Alfalfa, dan sekali-sekala ambil Omega, Vitamin E, Vivix, Collagen dan GLA.

5 Basic vitamin termasuklah ESP, Vitalea, Vitamin C, B Complex dan Ostematrix.

Paling penting ESP iaitu ibu vitamin yang membantu penyerapan vitamin-vitamin lain.”

Testimoni Pengguna yang Bergelar Mak Orang

#1. “serius best untuk akak yang dah 40-an ni”

#2. “kulit muka berjerawat makin kurang”

promosi set the radiant 4

#3. “Berjaya selesaikan masalah kulit rosak kesan dari tersalah guna kosmetik”

promosi september 2017

#4. “Kulit kurang berminyak selepas konsisten selama beberapa bulan”

#5. “Kulit dah makin cerah, kusam dah hilang. Keluar rumah tak risau sangat muka jadi hitam”

#6. Mama anak 5 pun boleh maintan cantik

NAK CUBA Set untuk Kulit Cantik Wanita Moden Alaf Baru?

Anda berminat nak dapatkan Set “The Radiant 4” yang digunakan oleh para jelitawan di luar sana?

Harga seperti di bawah:

  1. ESP RM 161.25 (850g)
  2. Collagen Shaklee RM 298.00 (15 sachets)
  3. Vitamin C RM 97.50 (180 biji)
  4. GLA Complex RM 91.25 (60 biji)

Siapa kata, bila ada anak berderet, kita kena korbankan bab kecantikan.

Amalkan je Set The Radiant 4 >>> Cara paling mudah nak dapatkan kulit berseri untuk ibu-ibu yang ramai anak kecil.

Dengan setiap belian di atas, anda layak untuk mendapatkan konsultasi dari MV.

Tak sabar- sabar nak order?

Hubungi MV sekarang : www.whatsapp.com/norizaabdulrahman

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Mak Orang pun Boleh nak Dapat Kulit Cantik Berseri Tau!

4 thoughts on “Mak Orang pun Boleh nak Dapat Kulit Cantik Berseri Tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.