Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix!

Home / Health Info / Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix!

Luka Kemalangan Cepat Sembuh

Luka Kemalangan Cepat Sembuh | Luka akibat pembedahan atau kemalangan kecil biasanya akan sembuh dengan sendiri dan cepat bergantung pada tahap kesihatan dan umur seseorang. Tetapi bagi luka pembedahan major ia lebih lambat dan sukar untuk sembuh apatah lagi ditambah pula faktor-faktor seperti :

  • usia yang telah lanjut
  • kekurangan nutrisi dalam pemakanan
  • penyakit-penyakit yang dihidapi seperti kencing manis.
  • Jangkitan kuman pada luka

Luka pembedahan atau kemalangan jika lambat sembuh dikhuatiri mengundang pelbagai masalah lain seperti bernanah dan jangkitan kuman merebak hingga menganggu organ-organ penting. Oleh itu sangat penting untuk mengetahui cara untuk sembuhkan luka pembedahan atau kemalangan dengan cepat.

Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix®

Ini testimoni customer MV, Puan H. Beliau menghubungi MV pada 16/5/2015 untuk mencuba Vivix®. Puan H ni nak beli untuk adiknya yang dah sebulan terlantar kat hospital setelah kemalangan. Tempat pembedahan bernanah..

Pada 11/6/2015, Puan H kembali menghubungi MV dan mengkhabarkan berita gembira yang luka adiknya cepat sembuh. Sebelum tu doktor beritahu ada kuman. Selepas 2-3x minum vivix, adiknya buang air besar keluar najis seperti nanah berwarna putih.

Memang berbaloi beli, ibu kepada Puan H cakap..walaupun mahal tetapi cepat pulih..dan adiknya pun tak sakit..Alhamdulillah syukurnya MV dengar..

Ini adalah bualan MV bersama Puan H..

Luka Kemalangan Cepat Sembuh

Apa yang hebatnya Vivix® ni?

Vivix® adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix® begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Antara faedah lain khasiat Vivix® ialah :

Luka Kemalangan Cepat Sembuh

◆Mengelakkan cyst and fibroid

◆Mengelakkan kanser payudara

◆Anti-aging, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada muka dan keseluruhan badan

◆Untuk kelihatan Awet Muda dari USIA SEBENAR

◆Mengurangkan masalah rambut gugur

◆Mengelakkan gemuk dan obes

◆Mengurangkan gatal yang disebabkan oleh resdung

◆Mengurangkan jeragat dan juga jerawat

◆Meningkatkan kesihatan dan memberi tenaga kepada Pesakit Kanser, Diabetes, Gout, Strok, Darah Tinggi, Sakit Jantung dan SLE

◆Sesuai untuk perokok tegar, mengurangkan sakit dada dan mencairkan kahak dan lendir akibat rokok serta insyaAllah mampu membantu untuk menghentikan ketagihan pada rokok. Ada testimoni pengguna yang mengadu rokok terasa pahit setelah mencuba vivix.

Bulan ini ada promosi dengan pembelian 2 botol Vivix® (Healthy Young Living), anda layak menerima:

  • FREE membership RM69.50
  • FREE Vitalea Iron Formula RM88.75
  • Cashback RM36.10
  • Discount 5% from member price

TAK NAK AMBIL VITAMIN BANYAK-BANYAK? MENGHIDAP DARAH TINGGI DAN DIABETIS? DAPATKAN VIVIX SEKARANG!

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea  😉

Belian terus ke laman Shaklee

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

20 Comments

Comments are closed.