Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Home / Health Info / Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Sekarang ni pelbagai kaedah digunakan untuk membantu lenyapkan ketagihan merokok dengan mudah. Kenaikan harga rokok dan kesan GST juga diharap dapat mengurangkan pembelian rokok. Terapi menghisap gula-gula mentol atau mengunyah chewing gum juga antara kaedah yang paling popular untuk menghentikan tabiat merokok, tetapi ramai yang mengakui ianya bersifat sementara.

Anda pun mesti sudah maklum bahawa jauh di sudut hati, anda merasakan anda ada kemahuan untuk berhenti merokok. Masalahnya adalah, anda sering menangguh dan cuba berkali-kali hanya untuk mengurangkan jumlah yang dihisap sehari-hari daripada terus berhenti serta-merta.

Sebabnya, anda pernah cuba tetapi tidak tahan dengan rasa yang datang menyerang mulut dan lidah anda disebabkan ketagihan. Perasaan “ketidakselesaan” seperti bibir terasa kering, rasa tak tenteram, dada terasa kosong dan sebagainya adalah disebabkan fenomena “withdrawal”, iaitu ketidakselesaan badan dalam bertoleransi dengan kekurangan nikotin dalam badan.

Testimoni Vivix® Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah dalam tempoh 2 Minggu

Customer Puan Sujaihah @ MyinfoVitamin yang berusia 24 tahun, seorang perokok tegar sejak remaja sanggup mengeluarkan duit gaji untuk membeli Vivix®. Encik Adam mula minum Vivix® 2 hari sebelum puasa. Alhamdulillah selepas 2 minggu konsisten mengamalkan Vivix®, Encik Adam tidak rasa ketagih langsung

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Ini screenshot asal SMS customer beliau Alhamdulillah kak, dah 2 minggu saya tak smoke, hihihi..Yang paling pelik, sepanjang 2 minggu ni tak rasa ketagih pulak..biasanya kalau saya tak smoke 2, 3 hari je dah naik gian..”

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Vivix® membantu menghilangkan rasa ketagihan itu dengan cepat dan berkesan, sehingga anda seolah-olah lupa yang anda adalah seorang perokok. Inilah cecair yang anda cari-cari selama ini yang dapat membantu anda menghilangkan rasa ketagihan rokok di mulut dan lidah secara cepat, berkesan dan tiada kesan sampingan. Rokok terasa pahit selepas mencuba vivix

Selain kemahuan dan azam anda yang kuat untuk berhenti dari ketagihan, Vivix® adalah produk yang tepat untuk anda menjadikan senjata melawan kemahuan dan ketagihan yang sukar anda elakkan.

Sebotol 30 ml Vivix® dijual pada harga RM503

Ianya adalah terlalu murah jika hendak dibandingkan dengan kos rawatan yang perlu anda tampung di dalam merawat kanser paru-paru akibat dari menghisap rokok. Kos untuk merawat kanser paru-paru selalunya tidak kurang daripada RM30,000. Oleh itu harga sebotol Vivix® ini adalah 100 kali ganda lebih murah.

Anda tidak tahu apa sebenarnya yang terjadi pada paru-paru anda ketika ini, warna apakah ia..kerana ia berada dalam tubuh anda. Kalaulah anda boleh membelah dada dan melihat keadaannya, pasti ia menggerunkan. Semua perokok yang sudah disahkan doktor bahawa mereka telah menderita penyakit kronik akibat ketagihan rokok, jika diberi peluang untuk berhenti dan sihat semula seperti sediakala pastinya akan memilih untuk mengambil peluang itu.

Usah lagi membazirkan wang dan membahayakan kesihatan anda dan orang sekeliling dengan menjadi perokok! Jom berhenti merokok!

Belian terus ke laman Shaklee

Klik pada imej eSell untuk mendapatkan sebotol Vivix® sekarang!. Ops, nanti dulu..Ada tambahan bonus untuk anda jika berminat mendaftar keahlian AHLI dengan PERCUMA dengan pembelian 2 botol Vivix®! 5% diskaun dari harga AHLI lagi tu..cash bonus untuk bulan hadapan masuk dalam akaun anda

vivix promotion

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

24 Comments

Comments are closed.