Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon | Pernah dengar pepatah ‘Biarkan Si Luncai terjun dengan labu-labunya?’. Kenapa agaknya Si Luncai ni terjun dengan labu kan? kenapa la tak terjun dengan buah tembikai je  😀

Antara khasiat biji labu yang ingin MV kongsikan hari ni ialah:

  • Magnesium untuk kesihatan jantung
  • Zinc untuk sokongan imunisasi
  • Tumbuhan berasaskan asid lemak omega-3
  • Kesihatan prostat
  • Trytophan untuk tidur yang lebih baik
  • Manfaat untuk wanita putus haid
  • Kesan anti-diabetes
  • Manfaat anti radang

credit : Dr.Mercola

Tu dia! Banyak rupanya manfaat biji labu ni kan. Tu belum masuk bab isinya pula.

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon

Apa itu NutriFeron®?

Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi yang membantu MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan.

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon

?Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata), yang telah didapati dapat mendorong pengeluaran interferon;
?Biji Plantago (Plantage asiatica) yang mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sistem imun;
?Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) polisakarida, yang telah dikenalpasti dapat mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih;
?Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) yang digunakan dalam perubatan Asia.

NutriFeron® bertindak untuk “MENGEJUTKAN” ASKAR-ASKAR ANTIBODI di dalam tubuh manusia untuk bekerja sekiranya terdapat jangkitan dan serangan VIRUS @ BAKTERIA dari luar.

Interferon pula adalah protein yang membantu sistem pertahanan badan terhadap virus, bakteria, parasit atau sel sel tumor.

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon

Fungsi NutriFeron® yang memberikan manfaat kepada sistem imun termasuklah:

  • Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
  • Melawan kanser dan tumor
  • Melindungi daripada influenza
  • Meringankan tekanan dan kelesuan
  • Melambatkan penuaan
  • Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C
  • Mengurangkan simptom menopaus
  • Mengurangkan gejala PMS

NutriFeron® – Interferon Semulajadi Membantu Mantapkan Sistem Imun Tubuh Badan

Siapa yang disarankan mencuba NutriFeron® ni?

  1. individu yang ingin mengekalkan imuniti tubuh,
  2. individu yang bermasalah dalam sistem imunisasi tubuh badannya
  3. individu yang mendapati pengambilan vitamin c tidak memberi kesan
  4. sering sakit, demam dan selsema yang berpanjangan

Dah faham kan pasal NutriFeron® ni?Jom kita berkongsi pendapat pengguna pula.

Testimoni #1

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon

Masalah TONSIL
Dahulu beliau dan suami mempunyai masalah TONSIL dan alami demam dan sakit tekak hampir setiap minggu (sebelum kenal Shaklee) sampai doktor pun cadangkan untuk operate buang tonsil.

Lepas amalkan Nutriferon + Vitamin C secara konsisten, masalah tonsil hilang, beliau jarang demam dan dah boleh minum ais and surprisingly dah TAK PERLU OPERATE!

Testimoni #2

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon

Masalah Asma dan Ekzema
Anak disahkan ekzema yang teruk sejak bayi dan melarat mendapat asma.

Konsisten 1/4 sachet Nutriferon setiap hari, Alhamdulillah kulit semakin elok, dah boleh main lari2 dan tak mudah selsema.

Doktor pun dah hentikan pengambilan inhaler dan krim untuk ekzema anak.

Antibodi tak kuat? Mudah diserang penyakit? Nak sihat untuk aktiviti harian? Jom dapatkan NutriFeron® sekarang juga!

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon dalam Masa 3 Hari!

14 thoughts on “Kuatkan Sistem Imun dengan Nutriferon dalam Masa 3 Hari!

Comments are closed.