11
- February
2018
Posted By : noriza rahman
Kuasa Botani Menjadi Bahan Utama YOUTH® Skincare Shaklee 2018!

Padamkan satu dekad penuaan dengan YOUTH® penjagaan kulit terkini Shaklee 100% vegan berasaskan tumbuhan, revolusioner yang direka untuk membantu kelihatan lebih muda lebih lama.

Sesuai dengan Tema YOUTH® sendiri, Look Younger Longer.

Ok, jadi sebelum ia mula menerjah ke pasaran pada Mac 2018 ni, mari kita ambil tahu apa agak nya yang terdapat di dalam Skincare ini hingga membuatkan ramai yang tak sabar sabar untuk memilikinya.

KUASA BOTANI DI DALAM PRODUK PENJAGAAN KULIT YOUTH®

Dengan lapan paten dan paten-pending, setiap produk YOUTH® Shaklee dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan.

Di dalam Youth Shaklee, ia mengandungi Lotus Japonicus, yang mengaktifkan protein untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen dan elastin.

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract membantu mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk memastikan kulit kita kelihatan lebih muda. ia juga dapat mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit agar kulit kita lebih berseri dan rasa lebih lembut.

Ditambah dengan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang berfungsi menstrukturkan dan menyediakan lebih nutrisi dan tenaga kepada kulit.

Schisandra Chinensis Fruit Extract adalah sejenis tumbuhan herba yang banyak digunakan di China, Korea dan Jepun. Ia membantu melegakan dan menenangkan keradangan serta kegatalan pada kulit. Yang penting ia sesuai untuk semua jenis kulit.

Schisandra Chinensis Fruit Extract juga membantu menyokong struktur kulit agar lebih muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

Kalau Vivix Shaklee menggunakan anggur muscadine sebagai bahan premiumnya, YOUTH® juga menggunakan bahan yang sama yang berfungsi untuk melindungi dan membaiki DNA pada kulit sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Tak hairanlah kalau kita tengok hasil kajian klinikal yang dibuat, 100% pengguna menyatakan hasil yang sangat baik.

Multipatented Advanced Vital Repair+® Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan YOUTH® ini, anda boleh menghubungi MV. MV open untuk pre-order dulu. Official launch bulan MAC 2018 depan.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

  • Bahan-Bahan utama yang terdapat dalam youth ni dapat membantu wajah kita untuk kelihatan muda.Info yang bermanfaat untuk semua.Terima kasih atas infonya.Kuasa botani memainkan peranan penting dalam produk shaklee youth.

  • Kandungan botani ni mmg bagus sgt sbb biasanya ada anti-oksidan yg tinggi dan bnyk vitamin. Malah tiada bahan2 kimia yg berbahaya.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.