Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan | Mata adalah salah satu bahagian yang sepatutnya mendapat perhatian khusus. Selain kerana fungsinya, mata juga berperanan penting dalam ketrampilan seseorang.

Cuba bayangkan, jika mata bengkak, ada lingkaran hitam, dan garis-garis halus di sekitar mata? Sudah tentu penampilan kita kurang mantap, bukan?

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Jangan risau, ADA PENYELESAIANNYA! Enfuselle Eye Treatment mampu untuk Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan di sekitar mata serta lingkaran gelap bawah mata anda!

Fungsi utama krim ini adalah untuk memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap; termasuklah lingkaran gelap di bawah mata.

Ia diperbuat daripada bahan semulajadi, serta tidak mengandungi bahan kimia yang boleh mendatangkan kesan sampingan buruk ke atas kulit anda. Ramuan utama yang digunakan ialah Beech Tree Bud Extract dan Grape Seed Extract.

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Beech Tree Bud ini hidup kira-kira 250 tahun dan dikenali sebagai ‘Tree of Everlasting Youth’  yang memberikan daya tahan dan sokongan yang kukuh terhadap kulit.

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Ekstrak tunas pokok Beech adalah ramuan semulajadi anti-penuaan, ekstrak pokok beech bud mengandungi unsur peptida, dan flavonoid yang membantu mengukuhkan struktur epidermis kulit, menjadikannya lebih tegang dan mengurangkan garis-garis wajah.

Ekstrak tunas pokok Beech mengandungi hydroxyproline yang membantu meningkatkan kolagen dan elastin. Ini seterusnya meningkatkan keanjalan kulit anda dari dalam.

Ramuan kedua terpenting ialah ekstrak biji anggur yang mengandungi sejenis proanthocyanidin, yang membantu mengekalkan keanjalan kulit, dan membantu menstabilkan tahap kolagen dalam kulit. Ekstrak biji anggur juga mengandungi alpha hydroxy acids, yang biasanya digunakan dalam produk penjagaan kulit untuk membantu pengelupasan sel-sel kulit mati.

Ekstrak biji anggur adalah sumber terbaik vitamin C dan E, dan juga sebagai antioksidan dikenali sebagai flavonoid, yang boleh memperbaiki tekstur kulit dan mengurangkan tanda-tanda penuaan.

credit : grannymed & huffingtonpost

Eye Treatment ~ Tiada Lagi Garis-Garis Halus dan Kedutan yang Ketara

Memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap.

  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  • lembut di sekitar mata
  • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

sumber : Shaklee Malaysia

Testimoni pengguna yang mengamalkan krim mata Enfuselle ini boleh membuktikan kesahihannya mengurangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata.

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Krim Mata yang Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

19 thoughts on “Krim Mata yang Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Comments are closed.