Krim Mata yang Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

By | October 22, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook0

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan | Mata adalah salah satu bahagian yang sepatutnya mendapat perhatian khusus. Selain kerana fungsinya, mata juga berperanan penting dalam ketrampilan seseorang.

Cuba bayangkan, jika mata bengkak, ada lingkaran hitam, dan garis-garis halus di sekitar mata? Sudah tentu penampilan kita kurang mantap, bukan?

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Jangan risau, ADA PENYELESAIANNYA! Enfuselle Eye Treatment mampu untuk Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan di sekitar mata serta lingkaran gelap bawah mata anda!

Fungsi utama krim ini adalah untuk memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap; termasuklah lingkaran gelap di bawah mata.

Ia diperbuat daripada bahan semulajadi, serta tidak mengandungi bahan kimia yang boleh mendatangkan kesan sampingan buruk ke atas kulit anda. Ramuan utama yang digunakan ialah Beech Tree Bud Extract dan Grape Seed Extract.

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Beech Tree Bud ini hidup kira-kira 250 tahun dan dikenali sebagai ‘Tree of Everlasting Youth’  yang memberikan daya tahan dan sokongan yang kukuh terhadap kulit.

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

Ekstrak tunas pokok Beech adalah ramuan semulajadi anti-penuaan, ekstrak pokok beech bud mengandungi unsur peptida, dan flavonoid yang membantu mengukuhkan struktur epidermis kulit, menjadikannya lebih tegang dan mengurangkan garis-garis wajah.

Ekstrak tunas pokok Beech mengandungi hydroxyproline yang membantu meningkatkan kolagen dan elastin. Ini seterusnya meningkatkan keanjalan kulit anda dari dalam.

Ramuan kedua terpenting ialah ekstrak biji anggur yang mengandungi sejenis proanthocyanidin, yang membantu mengekalkan keanjalan kulit, dan membantu menstabilkan tahap kolagen dalam kulit. Ekstrak biji anggur juga mengandungi alpha hydroxy acids, yang biasanya digunakan dalam produk penjagaan kulit untuk membantu pengelupasan sel-sel kulit mati.

Ekstrak biji anggur adalah sumber terbaik vitamin C dan E, dan juga sebagai antioksidan dikenali sebagai flavonoid, yang boleh memperbaiki tekstur kulit dan mengurangkan tanda-tanda penuaan.

credit : grannymed & huffingtonpost

Eye Treatment ~ Tiada Lagi Garis-Garis Halus dan Kedutan yang Ketara

Memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap.

 • Terbukti berkesan secara klinikal
 • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
 • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
 • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
 • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
 • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
 • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
 • lembut di sekitar mata
 • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

sumber : Shaklee Malaysia

Testimoni pengguna yang mengamalkan krim mata Enfuselle ini boleh membuktikan kesahihannya mengurangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata.

Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi mommavogue@gmail.com atau SMS/WA/Telegram ke 0122050258 / 0123950258

Masukkan ID MV sebagai penaja : 882633 jika anda ingin mendaftar keahlian secara ekspres (Express Enrollment) "Join Now" di www.shaklee.com.my.

place-your-order

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee Bandar Baru Bangi. Cash On Delivery area Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih dan Putrajaya.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Gdex/CityLink/Poslaju)

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

19 thoughts on “Krim Mata yang Mengurangkan Kedutan dan Memperlahankan Proses Penuaan

 1. azya

  Personally, saya suka sangat eye cream ni!
  Satu, sebab certain eye cream boleh buat naik oil seeds bawah mata disebabkan kandungan emolientnya yang sgt tinggi dan tak sesuai utk saya.
  Dua, sebab mmg terbukti hilang kedut dia. Dan perasa mcm kurang gelap sikit bahagian bawah mata tu. Rasa rasa cam muda gitu. auww.
  Harga pun tak mahal sangat. Def a keeper!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.