5 Sebab Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips

By | August 3, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook8

Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips | Ramai yang berkongsi status pasal “Persatuan Suami Mithali Malaysia” yang mengatakan hadiah terbaik tahun ini (2016) buat para isteri adalah Periuk Noxxa atau Iron Philips kat media sosial kan?

Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips

Memang dah jadi trend perbualan hangat para isteri sekarang. Kalau buka facebook, whatsapps, instagram ke apa semuanya dah masukkan iron philips ni dalam wishlist tau.

Loncat loncat gumbira sampai ke bintang kejora la MV kalau dapat iron philips ni.

Ia sangat bermakna bagi isteri bekerja dan surirumah yang tiada pembantu rumah macam MV ni.

5 Sebab Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips

Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips

Apa keistimewaan iron ini?

  1. Iron philips ni memiliki auto temperature. Memang tiada button bulat untuk adjust suhu. Hal ini disebabkan iron ini mempunyai teknologi OptimalTemp yang membolehkan kita menyerika apa saja jenis kain tanpa perlu mengubah suhu.
  2. Bukan itu saja, seterika ini ultra light ironquicker and iron more in less time. Hanya sekali lalu sahaja dah mampu untuk melicinkan kedutan depan belakang pakaian kita.
  3. Paling best ianya safe dan tidak membakar baju. Kalau terlupa nak tutup suis dan terbiar seterika tu atas baju tanpa menutup suis pun kain tidak akan terbakar atau rosak.
  4. Tank airnya adalah detachable. Jadi senang nak isi air dan buang air. Guna air paip pun boleh.
  5. Iron ni mempunyai sistem auto-decalc. Sampai satu masa, lampu auto-decalc ini akan menyala. Maksudnya kena buang air melalui corong yang ada pada tank tu.

Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips

Apa yang best dapat sekali dengan ironing board dia juga. Bukan iron board biasa tapi ianya sangat besar dan lebar yang sememangnya sangat sesuai untuk meletak Iron Philips ni.

Blogger Red Mummy pun ada review juga pasal iron philips ni. Anak  bujangnya pun suka banget iron baju.

Jadi ada tak yang berhajat nak hadiahkan isteri dengan iron philips tahun 2016 ni? 🙂

Berapa Harga Iron Philips ni dan Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips?

Harga dia memang mahal, RM1699.00, tapi di Lazada tengah ada promosi Philips Steam Generator Iron GC9622 + Free Iron Board (400g Steam Boost)  dan jimat sehingga 24% (RM1299.00).

Point MV di sini adalah jangan kedekut untuk melaburkan duit pada barang yang memudahkan kerja seharian ‘orang umah’ kita. Setiap barang yang mahal itu sudah pasti ada kebaikan atau kelebihan berbanding produk yang murah atau biasa.

Jom tonton video ni dan pastinya para suami takkan menyesal menghadiahkan isteri mereka dengan iron philips ni  😆

Memang berbaloi sangat beli sebab kerja meng’iron’ akan menjadi lebih mudah, cepat dan tidak lagi memenatkan. Dah tak stress lagi kalau hal nak meng’iron baju. Jimat masa dan tenaga.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

34 thoughts on “5 Sebab Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips

  1. Bahrain

    ada tengok kat youtube memang mudah. senang je tapi harga mak aii.. mmg tak terbeli la. haha

Comments are closed.