KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee?

By | June 9, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+5Share on Facebook4

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee | Shaklee provides an opportunity for people of all ages to build a successful business to achieve financial independence. Here are my Top 10 Reasons you must JOIN shaklee in 2015!

#1. Payout of RM26 Billion for sharing Shaklee products

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#2. Shaklee Malaysia has grown 1000% in the past six (6) years

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#3. Shaklee is #1 Natural Nutrition Company in the U.S.

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#4. The Shaklee Difference: ALWAYS SAFE, ALWAYS WORKS, ALWAYS GREEN

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#5. Landmark Study showed people who took Shaklee supplements had markedly better health than people who took either a single mulitivitamin or no supplements at all.

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#6. Shaklee are in 9 countries, reaching out to 1/2 of the world’s population.

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#7 Recognition from BrandLaureate in 2014/2015 as BEST MLM brand in nutrition

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

Enjoy our excitement on the appreciation awards!

#8 Reaching out to underprivileged children by giving nutritional support

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#9. Incentive trips included Japan, Australia, Spain, Portugal. Italy, Switzerland, France, United Kongdom and United States

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

#10. 1st company in the world to obtain Climate NeutralTM certification & offset its CO2 emissions.

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

Shaklee Malaysia invites you to share our products and experience the benefits of your own Shaklee business. If you have ever entertained thoughts of'”being your own boss”, welcome to the world of entrepreneurs!.

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

Now effective, a NEW feature has been added on for your convenience at our Shaklee website at www.shaklee.com.my

KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee

A click on the “JOIN NOW” button enables you to get in touch with Shaklee Malaysia. You can use my Shaklee ID 882633 as your sponsor.

This express enrollment enables Shaklee Malaysia to assign a distributor like me to this potential prospect, if they have not identified a Shaklee distributor as their contact.

I hope you will enjoy the benefits of the Express Enrolment tool.

Welcome to Shaklee Family..

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

12 thoughts on “KENAPA Perlu Mendaftar Ahli Shaklee?

    1. noriza rahman Post author

      Shaklee adalah syarikat MLM yang patuh syariah dan mengamalkan sistema yang adil kepada semua pengedarnya bukan seperti skim MLM yang lain…

    1. noriza rahman Post author

      Yup setuju..ramai yang benci dengan MLM sebab ramai yang menjanjikan bulan dan bintang..tetapi dengan shaklee siapa buat dia dapat siapa goyang kaki dia yang rugi

      1. Helmi Aliarit

        Bila dah rugi ribuan ringit nak salahkan MLM kan? Sebelum nak rugi, tiada pula usaha mereka nak siasat syarikat skim cepat kaya tu. 🙂

        Diri sendiri yang bodoh nak salahkan orang.
        Helmi Aliarit recently posted…BUAT DUIT DENGAN BLOG.My Profile

    1. Helmi Aliarit

      Join tak semestinya buat gila-gila, guna barang pun dah ok. Bukan semua orang sesuai buat MLM. 🙂

      Sama juga bukan semua orang boleh jadi blogger, doktor, dan pemain bola sepak. hehe
      Helmi Aliarit recently posted…BUAT DUIT DENGAN BLOG.My Profile

Comments are closed.