Kemeriahan SHAKLEE National Conference 2015!

By | June 8, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook5

Kemeriahan SHAKLEE National Conference 2015!

Kemeriahan shaklee national conference 2015 | Selamat pagi dunia! Setiap tahun memang MV dan distributor Shaklee lain menantikan acara berprestij dari shaklee ini. Tahun ini National Conference berlangsung di Mines Exhibition Centre (MIECC) sekitar 5-7 june 2015 yang lepas.

BAHANG NATIONAL CONFERENCE 2015 MASIH LAGI TERASA!

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Qualifiers yang layak dihadiahkan 5 star penginapan di PALACE OF THE GOLDEN HORSES 3D2N, KL tour dan siap ada dinner yang bertemakan ‘Majestic Dinner’ ha..ala-ala diraja gitu tau..  😉

Kemeriahan shaklee national conference 2015

MV beli 2 tiket sahaja tahun ni..RM60 la

Bagi yang datang dan menyaksikan acara dengan pembelian tiket berharga RM30 pun dihadiahkan door gift yang cukup lumayan!

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Best tau shaker ni, siap ada compartment untuk letak vitamin di bawahnya tau!

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Banyaknya MV dapat free gift! Ada nampak collagen tu kan? Harga RM168.40 (8 sachets)

MV first time join dan sempat pergi hari kedua sahaja..Namun kemeriahannya sangat terasa. Anak-anak pun turut merasai kegembiraannya..Tengok saja la depa ni berposing sakan!

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Next year kami naik jadi MASTER COORDINATOR!

Ditingkat bawah pula ada expo ytang disediakan oleh pihak Shaklee untuk mereka yang ingin membeli dan mengenal lebih dekat tentang bisnes Shaklee ni..

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Antara booth yang dibuka sempena Shaklee NC 2015!

Tahun ni Shaklee tak lancarkan produk baru, tapi ada surprise iaitu “My Shaklee” Apps..so, lebih senang nak bisnes shaklee la lepas ni..

Download from the App Store or Google play Store today!

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Shaklee melancarkan Mobile Apps pula tahun 2015!

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leapfactor.shaklee.phone.salesfactor&hl=en

Apple – https://itunes.apple.com/us/app/my-shaklee-hd/id995254007?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Setiap kali selepas penghargaan award untuk semua Qualifier tu, diselitkan sharing daripada Master Coordinators yang terpilih! Bestnya mendengar sharing mereka yang sememangnya dah BERJAYA di dalam bisnes Shaklee ni.

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Last untuk hiburan semua, Shaklee menjemput Ratu Rock Ella tau! MV tak sempat nak tengok pun..Masa nak turun balik tu berselisih bahu dengannya, tapi tak terfikir pun nak selfie!..Dah balik baru teringat..hihi

Best kan? MV nak ceritakan semua tetapi macam tak muat pula dalam blog ni..

Jom sertai bisnes SHAKLEE dan lauskan empayar anda untuk membantu lebih ramai lagi diluar sana mendapatkan ‘KEBEBASAN KEWANGAN’

2 thoughts on “Kemeriahan SHAKLEE National Conference 2015!

Comments are closed.