Kemeriahan SHAKLEE National Conference 2015!

Home / Health Info / Kemeriahan SHAKLEE National Conference 2015!

Kemeriahan SHAKLEE National Conference 2015!

Kemeriahan shaklee national conference 2015 | Selamat pagi dunia! Setiap tahun memang MV dan distributor Shaklee lain menantikan acara berprestij dari shaklee ini. Tahun ini National Conference berlangsung di Mines Exhibition Centre (MIECC) sekitar 5-7 june 2015 yang lepas.

BAHANG NATIONAL CONFERENCE 2015 MASIH LAGI TERASA!

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Qualifiers yang layak dihadiahkan 5 star penginapan di PALACE OF THE GOLDEN HORSES 3D2N, KL tour dan siap ada dinner yang bertemakan ‘Majestic Dinner’ ha..ala-ala diraja gitu tau..  😉

Kemeriahan shaklee national conference 2015
MV beli 2 tiket sahaja tahun ni..RM60 la

Bagi yang datang dan menyaksikan acara dengan pembelian tiket berharga RM30 pun dihadiahkan door gift yang cukup lumayan!

Kemeriahan shaklee national conference 2015
Best tau shaker ni, siap ada compartment untuk letak vitamin di bawahnya tau!
Kemeriahan shaklee national conference 2015
Banyaknya MV dapat free gift! Ada nampak collagen tu kan? Harga RM168.40 (8 sachets)

MV first time join dan sempat pergi hari kedua sahaja..Namun kemeriahannya sangat terasa. Anak-anak pun turut merasai kegembiraannya..Tengok saja la depa ni berposing sakan!

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Kemeriahan shaklee national conference 2015
Next year kami naik jadi MASTER COORDINATOR!

Ditingkat bawah pula ada expo ytang disediakan oleh pihak Shaklee untuk mereka yang ingin membeli dan mengenal lebih dekat tentang bisnes Shaklee ni..

Kemeriahan shaklee national conference 2015
Antara booth yang dibuka sempena Shaklee NC 2015!

Tahun ni Shaklee tak lancarkan produk baru, tapi ada surprise iaitu “My Shaklee” Apps..so, lebih senang nak bisnes shaklee la lepas ni..

Download from the App Store or Google play Store today!

Kemeriahan shaklee national conference 2015
Shaklee melancarkan Mobile Apps pula tahun 2015!

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leapfactor.shaklee.phone.salesfactor&hl=en

Apple – https://itunes.apple.com/us/app/my-shaklee-hd/id995254007?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Setiap kali selepas penghargaan award untuk semua Qualifier tu, diselitkan sharing daripada Master Coordinators yang terpilih! Bestnya mendengar sharing mereka yang sememangnya dah BERJAYA di dalam bisnes Shaklee ni.

Kemeriahan shaklee national conference 2015

Last untuk hiburan semua, Shaklee menjemput Ratu Rock Ella tau! MV tak sempat nak tengok pun..Masa nak turun balik tu berselisih bahu dengannya, tapi tak terfikir pun nak selfie!..Dah balik baru teringat..hihi

Best kan? MV nak ceritakan semua tetapi macam tak muat pula dalam blog ni..

Jom sertai bisnes SHAKLEE dan lauskan empayar anda untuk membantu lebih ramai lagi diluar sana mendapatkan ‘KEBEBASAN KEWANGAN’

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

2 Comments

Comments are closed.