Kelas Sarapan Minda Bersama Blogger Eizil

By | October 15, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook0

Hari ni anak-anak bangun dengan gembiranya sebab nak pergi main kat playground shakeli (baca shaklee ye). Diorang tak tahu yang ibunya ni lebih excited sebab nak sarapan minda bersama blogger Eizil.

sarapan-minda-bersama-blogger

MV pernah jumpa blogger Eizil ni dalam majlis berbuka puasa anjuran Casa Ombak tahun ni tapi segan nak bertegur sapa. Ye lah, beliau blogger ‘tua’ yang banyak pengalaman kalau nak dibandingkan dengan MV yang baru nak tumbuh tunas gitu. Memang simpan aje lah niat nak bertegur sapa tu kan..

Eh,melalut pula MV ni.

Okey, kami gerak dari rumah pukul 9 pagi. Tapi, silap percaturan ada saja hal anak-anak syurga ni, kami sampai lewat 15 minit. Rugi dah ilmu yang ketinggalan tu.

Mana yang sempat MV kaut ilmu sajelah. Ngam-ngam ho time MV masuk tu cikgu tengah tanya soklan untuk tajuk artikel. Memang NO idea la. Kita duk kelam kelibut nak pasang laptop dengan connect sistem wifi Shaklee. Sampai kesudah la cikgu tak tanya soklan kat MV. Hahaha

Sarapan minda bersama blogger eizil

Sarapan Minda Bersama Blogger Eizil, Pakar WordPress

Sebenarnya banyak sangat TIPS dan ILMU berharga yang cikgu kongsikan bersama. Rupa-rupanya dalam masa tak sampai 60 saat pun pakcik gugel dah boleh index artikel dalam blog kita. Itupun kalau dipublishkan lah. Dan kena dengan strategi ya. Kalau kau buat pekasam artikel kau tu dalam draft memang sampai ke sudah la pakcik gugel tak baca.

Whoaaa banyaknya sarapan minda pagi ni. Memang kenyang dan sengkak dibuatnya. Itu baru BASIC belum masuk ilmu ADVANCE tau. InsyaAllah lepas ni boleh follow up dengan cikgu dalam group Whatsapp. Bestnya, siapa yang join sarapan minda hari ni.

Lepas ni kena praktik dan buat je. Cikgu pesan JANGAN percaya, TAPI buat sahaja!

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

6 thoughts on “Kelas Sarapan Minda Bersama Blogger Eizil

Comments are closed.