Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

By | March 25, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+5Share on Facebook1

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Kekal cergas bertenaga sepanjang perjalanan | Memandu jauh, berjam-jam samada malam ataupun siang memang meletihkan dan mengantuk kan? MV tau, dan pernah rasa kerana sebelum MV bekerja kat umah macam sekarang.

Yes, sorang-sorang. Masa tu anak dara lagi, belum berkahwin. Memang memenatkan dan mengantuk. Nak borak pun takda rakan sebelah. So apa MV buat? Singgah stesen minyak, beli roti Gardenia coklat yang 70 sen satu tu, Nips dan Kit Kat.

Now, hubby sorang yang drive. Tidak dinafikan bila nak jalan jauh ni sakit badan, kebas anggota badan, pening dan sebagainya memang tak dapat nak dielakkan. Tambahan pula bila ada anak kecil, memang akan kerap berhenti la kat RnR. Nak mandikan anak, buang air besar la, anak nak makan la. Bukan anak-anak je, ibubapa pun sama kan?  🙂

Tips untuk kekal cergas bertenaga sepanjang perjalanan

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Sejak bershaklee ni, Cinch® Energy Tea Mix menjadi peneman suami MV kalau kena travel jauh-jauh. Alhamdulillah dah tidak perlu minuman tenaga lagi dah. Boleh bancuh macam biasa ja, tak perlu nak gula bagai.

Kalau nak sedap, bancuh dengan Performance® Natural Orange. Gabungan Cinch® Energy Tea Mix bersama Performance membuatkan MV dan suami sangat bertenaga dan tidak mengantuk!

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Antara sebab kita jadi mengantuk adalah kurangnya cecair dalam badan. Pure Hydration Drink ni, mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair dalam tubuh sekaligus kita akan dapat mengatasi masalah dahaga.

Ianya bersifat isotonik dan mudah diserap, dan sekaligus kita akan lebih cergas.

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Untuk elak daripada sakit badan berlarutan, tentunya kami memilih mengamalkan OsteMatrix. Bila memandu jauh, wajib makan 4 biji. InsyaAllah sepanjang perjalanan kurang merasa lenguh-lenguh tu.

Berkesan ke?

Alhamdulillah amazingly memang berkesan 😀

Jom tengok testimoni rakan MV, Puan Oja “..first time drive sendiri, langsung tak mengantuk n maintain segar, badan pun tak sakit2 walauoun drive 5 jam..”

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Eh, harga dia berapa?

Harga sekotak Cinch® Energy Tea Mix RM 131/28 sticks. OsteMatrix RM61/120biji dan Performance® Natural Orange RM82.50/539g.

Nak order macam mana?

Just contact MV 😀

16 thoughts on “Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

  1. TopSeoFriendly

    Sejak akhir-akhir ini selalu penat bila pulang dari kerja. Rasa tak bermaya je. Bila di sebelah malam pula, tak dapat tidur awal pula. Selalu saja lewat malam baru tidur. Mesti ada produk jenis yang bermasalah seperti penat, letih dan tak bermaya boleh diatasi.
    TopSeoFriendly recently posted…Pengalaman Bersama ONEXOXMy Profile

Comments are closed.