02
- October
2015
Posted By : noriza rahman
Jom Rebut Promosi Penghabisan Stok Vitamin E Oktober 2015

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E | Sudah bosan dengan masalah kulit berjerawat, berjeragat dan berparut? Vitamin E sangat sesuai membantu menyelesaikan masalah anda.

Apa yang istimewa dengan Vita-E Complex™ Shaklee?

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Istimewanya Vita-E Complex™ shaklee ni kerana ia bukan hanya kandungan vitamin E semata-mata, setiap softgel memberikan 400IU d-alpha tocopherol, 65.00mcg Selenium dan 39.40mg grape seed exract.

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E
credit : draxe.com

Selenium merupakan mineral yang sangat penting untuk melindungi enzim daripada kerosakan radikal bebas. meningkatkan sistem imun dan bertindak sebagai kuasa antioksida yang kuat.

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Polyphenols Proanthocyanidins dalam grape seed extract menjadikannya sangat tinggi kandungan antioksida dan mampu memelihara badan daripada pengoksidaan dan radikal bebas. Ia juga mampu melindungi badan daripada proses penuaan pramatang. Grape seed ini juga berkuasa 50 kali lebih dari vitamin E dan 20 kali lebih dari vitamin C.

credit : chineseherbalformula, draxe & herbwisdom

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Dapatkan Vita-E Complex™, vitamin E yang paling lengkap di pasaran. Sejenis vitamin antioksidan yang larut lemak serta menyokong kesihatan jantung, otak dan prostat disamping meningkatkan fungsi paru-paru, kolon dan fungsi imun.

Promosi ini menawarkan belian 2 botol dengan potongan harga 50%. Jika sebelum ini anda perlu membayar RM168.54 untuk sebotol. Now, RM157.94 untuk 2 botol, memang menJIMATkan, betul tak?

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Promosi penghabisan stok ini adalah untuk masa yang terhad. Jadi, pastikan anda tidak melepaskan peluang ini kerana ianya hanya sah selagi stok masih ada. siapa CEPAT dia DAPAT!

Multi-vitamin VITA-LEA P.E.R.C.U.M.A.! Sempena Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Sempena ulangtahun ke-100, Shaklee berbesar hati menghadiahkan sebotol Vita-lea secara PERCUMA kepada penggunanya. Pemberian ini sah sepanjang Mei hingga Oktober 2015.

Ada 3 cara untuk dapatkan VITA-LEA P.E.R.C.U.M.A. dan dapat BONUS Berganda:

1) Daftar Keahlian RM69 dengan setiap pembelian produk Shaklee dan layak layak terima sebotol Vitalea secara P.E.R.C.U.M.A.!

atau

2) Daftar Keahlian RM69 untuk seumur hidup dan beli mana-mana YES Wellness Pack di atas pada Harga Ahli dan Diskaun 5%. Seterusnya anda layak terima sebotol Vitalea secara P.E.R.C.U.M.A.! Bagi Set Healthy Prenatal & Postnatal akan melayakkan anda memperolehi 2 botol vita-lea!

Promosi Y.E.S Wellness Berakhir Oktober 2015!

atau

3) Daftar Keahlian RM69 DIKECUALIKAN dengan pembelian 2 botol Vivix atau 3 kotak Collagen Powder atau minimum 200uv (point). Seterusnya anda layak terima sebotol Vitalea secara P.E.R.C.U.M.A.!

So, jangan lepaskan peluang mendapatkan PROMOSI PENGHABISAN STOK Vita-E Complex™ OKTOBER 2015 ini!

Daftar Ahli Shaklee dengan program Y.E.S” 

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.