Jom Rebut Promosi Penghabisan Stok Vitamin E Oktober 2015

By | October 2, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+1Share on Facebook1

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E | Sudah bosan dengan masalah kulit berjerawat, berjeragat dan berparut? Vitamin E sangat sesuai membantu menyelesaikan masalah anda.

Apa yang istimewa dengan Vita-E Complex™ Shaklee?

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Istimewanya Vita-E Complex™ shaklee ni kerana ia bukan hanya kandungan vitamin E semata-mata, setiap softgel memberikan 400IU d-alpha tocopherol, 65.00mcg Selenium dan 39.40mg grape seed exract.

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

credit : draxe.com

Selenium merupakan mineral yang sangat penting untuk melindungi enzim daripada kerosakan radikal bebas. meningkatkan sistem imun dan bertindak sebagai kuasa antioksida yang kuat.

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Polyphenols Proanthocyanidins dalam grape seed extract menjadikannya sangat tinggi kandungan antioksida dan mampu memelihara badan daripada pengoksidaan dan radikal bebas. Ia juga mampu melindungi badan daripada proses penuaan pramatang. Grape seed ini juga berkuasa 50 kali lebih dari vitamin E dan 20 kali lebih dari vitamin C.

credit : chineseherbalformula, draxe & herbwisdom

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Dapatkan Vita-E Complex™, vitamin E yang paling lengkap di pasaran. Sejenis vitamin antioksidan yang larut lemak serta menyokong kesihatan jantung, otak dan prostat disamping meningkatkan fungsi paru-paru, kolon dan fungsi imun.

Promosi ini menawarkan belian 2 botol dengan potongan harga 50%. Jika sebelum ini anda perlu membayar RM168.54 untuk sebotol. Now, RM157.94 untuk 2 botol, memang menJIMATkan, betul tak?

Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Promosi penghabisan stok ini adalah untuk masa yang terhad. Jadi, pastikan anda tidak melepaskan peluang ini kerana ianya hanya sah selagi stok masih ada. siapa CEPAT dia DAPAT!

Multi-vitamin VITA-LEA P.E.R.C.U.M.A.! Sempena Promosi Penghabisan Stok Vitamin E

Sempena ulangtahun ke-100, Shaklee berbesar hati menghadiahkan sebotol Vita-lea secara PERCUMA kepada penggunanya. Pemberian ini sah sepanjang Mei hingga Oktober 2015.

Ada 3 cara untuk dapatkan VITA-LEA P.E.R.C.U.M.A. dan dapat BONUS Berganda:

1) Daftar Keahlian RM69 dengan setiap pembelian produk Shaklee dan layak layak terima sebotol Vitalea secara P.E.R.C.U.M.A.!

atau

2) Daftar Keahlian RM69 untuk seumur hidup dan beli mana-mana YES Wellness Pack di atas pada Harga Ahli dan Diskaun 5%. Seterusnya anda layak terima sebotol Vitalea secara P.E.R.C.U.M.A.! Bagi Set Healthy Prenatal & Postnatal akan melayakkan anda memperolehi 2 botol vita-lea!

Promosi Y.E.S Wellness Berakhir Oktober 2015!

atau

3) Daftar Keahlian RM69 DIKECUALIKAN dengan pembelian 2 botol Vivix atau 3 kotak Collagen Powder atau minimum 200uv (point). Seterusnya anda layak terima sebotol Vitalea secara P.E.R.C.U.M.A.!

So, jangan lepaskan peluang mendapatkan PROMOSI PENGHABISAN STOK Vita-E Complex™ OKTOBER 2015 ini!

Daftar Ahli Shaklee dengan program Y.E.S” 

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi mommavogue@gmail.com atau SMS/WA/Telegram ke 0122050258 / 0123950258

Masukkan ID MV sebagai penaja : 882633 jika anda ingin mendaftar keahlian secara ekspres (Express Enrollment) "Join Now" di www.shaklee.com.my.

place-your-order

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee Bandar Baru Bangi. Cash On Delivery area Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih dan Putrajaya.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Gdex/CityLink/Poslaju)

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

10 thoughts on “Jom Rebut Promosi Penghabisan Stok Vitamin E Oktober 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.