Jom Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee!

By | August 28, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook0

Jom Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee

Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee | Apa YES ni?. Ini adalah Young Entrepreneur System yang dilancarkan Shaklee dan terbuka untuk ahli baru yang MENDAFTAR sebagai ahli Shaklee bermula Mei sehingga Oktober 2015 sahaja.

Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee

PELUANG MENJADI JUTAWAN!

Young? Untuk orang muda sahaja? Bukan, Young itu bermaksud ahli baru yang masih muda dalam business Shaklee, masih hijau lagi bak kata Mr.Kelmen

Menerusi program YES ini Shaklee dengan berbesar hati menawarkan 5 insentif hebat untuk semua peserta yang mendaftar ahli Shaklee sejak Mei 2015 lalu.

Ini dia 5 Jenis Insentif yang ditawarkan dalam program YES

  • PERCUMA 1 botol Vita-Lea Multivitamin pertama di dunia sempena 100 tahun usia VitaLea Shaklee.

Untuk jadi ahli Shaklee, anda perlu membayar yuran keahlian seumur hidup berjumlah RM80. TETAPI RM80 yang anda bayar itu sebenarnya seakan-akan ‘dipulangkan semula’ kepada anda kerana setiap keahlian baru akan dapat percuma Vita-lea yang berharga RM88.75 sebotol. Ibarat anda join ahli secara PERCUMA sahaja, malah anda lagi untung RM8.75!

  • 4 pakej Set promosi YES Wellness Pack Shaklee yang paling hangat di pasaran dengan harga 5% diskaun tetapi UV point yang banyak.

Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee

  • Hadiah tunai berganda (gandaan 100%) untuk peserta yang memenuhi syarat 100% bonus matching point. Contohnya anda layak menerima bonus tunai RM600, tetapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM600 + 100% iaitu bersamaan RM1200 pada bulan ini.
  • Pendapatan tunai bulanan extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan. Contohnya bulan May anda layak menerima pendapatan tunai sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ni Shaklee akan membayar anda RM1000 + 50% iaitu bersamaan RM1500 pada bulan ini.
  • Hadiah tunai sehingga RM18,000 untuk peserta program YES yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE sistem ini dengan cemerlang dalam tempoh 13 bulan.

Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee

Gempak kan program YES Shaklee? Inilah masanya bagi yang sedang mencari-cari pendapatan tambahan, mencari peluang perniagaan dan yang mengimpikan menjadi JUTAWAN dalam masa terdekat untuk merealisasikan impian anda! Program YES semestinya akan memudahkan lagi laluan anda!

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian YES WELLNESS PACK secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉 Kalau NAK DAFTAR AHLI sila gunakan ID 882633 sebagai introducer anda.

esell-shaklee-logo-500x351

9 thoughts on “Jom Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee!

Comments are closed.