Apa Yang Lelaki Ini Buat Sehingga ‘Famous’ di Hospital Memang Awesome!

By | March 9, 2017
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+3Share on Facebook1

Untuk hilangkan jerawat bukan perkara yang senang, tambah lagi yang jenis memang sudah tiba masa tumbesaran umur yang memang sudah tiba masanya jerawat akan timbul.

Ada yang kata, biar kan sahaja, “memang umur kamu tengah naik, nanti hilang lah”.

Tapi kalau yang jenis bertahun tahun tu macam mana pula?

Proses detoksifikasi ni memakan masa untuk mencuci bahagian dalaman kita khusunya hati dan usus. Jadi, jangan terlalu teruja untuk mencuba mana-mana produk kecantikan yang menawarkan hasil dalam masa singkat untuk mendapatkan kulit cantik licin bak pauh dilayang kalau kita tidak faham konsep detoks ni.

MV berkongsi kegembiraan suami Pn. Cuiya Razak yang semakin pulih dari masalah jerawat dan kesan sepanjang proses detoks yang dilakukannya.

Jerawat bernanah sudah kecut dan kering

Hasben balik mengadu dia dah femes kat sepital.

Dia baru nak low profile dah ada orang kenal. 😆

Ramai nurse & doktor duk like testimoni muka dia berjerawat teruk tu.

Duk puji pun ada.

Eh, betul ke kau ni?? uiii dah hensem sekarang.

 

Jerawat bernanah sudah kecut dan kering

Ini gambar awal kulit muka hasben cuiya selepas detoks dtx complex & vivix selama sebulan. 

Tak banyak perubahan.

Tapi kalau perasan jerawat bernanah sudah kecut dan kering.

Sebulan ye.

Jerawat Bernanah Sudah Kecut dan Kering

Sejak dah amalkan vivix ni, jerawat bernanah, pus dah lama takde. Tak muncul dah.

Cuiya rasa sel sel kulit muka hasben cuiya semakin sihat.
Hehe.

It takes time untuk sembuh sepenuhnya.

For now, kulit lebih licin dan nampak sihat.

Lagi 5 bulan telan vivix boleh flawless.

Cuiya kene share jugak untuk bantu orang lain yang ada masalah yang sama.

Jerawat bernanah sudah kecut dan kering

Jika anda serius untuk hilangkan jerawat ada perkara yang anda mesti faham.

Tak banyak, hanya dua sahaja.

  1. Pastikan anda beli produk lengkap untuk membaik pulih kerosakan muka anda
  2. Ubah lifestyle anda.

Anda ingin mencuba vivix Shaklee?

Jerawat bernanah sudah kecut dan kering

Hubungi kami segera. WhatApps ke 012-2050258.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

12 thoughts on “Apa Yang Lelaki Ini Buat Sehingga ‘Famous’ di Hospital Memang Awesome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.