Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur!

Home / Shaklee Products / Healthy Home / Get Clean / Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate / Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur!

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur

Kali ini MV nak cerita pasal basuh baju pula…MV yakin topik ni bakal mearik perhatian terutamanya para ibu yang runsing macam MV bila mencuci pakaian tapi still tak bersih..MV akan bagi petua hilangkan kesan kotoran tanpa menggunakan peluntur… 🙂

MV memang stress bila basuh baju anak guna washing machine berkali-kali tapi tak juga bersih..rendam dengan sabun pun still ‘degil’ juga kotoran tu nak hilang..masa tu mula la nak jadi radio buruk kat anak-anak..”kenapa makan comot sangat habis kena sambal ni??? tak reti minum elok-elok? ni mulut bocor ke apa minum pun boleh tumpah habis kena kat baju???”

Well itulah sifat semulajadi MV, bila badan penat, mulut memang nak membebel ja, asyik nak marah orang sana-sini.. MV rasa ibu-ibu diluar sana pun sama, setuju tak?  😀

Ada ibu-ibu nak mudahkan kerja gunakan peluntur..Namun, yang tak bestnya pakaian mudah reput..tangan pun merengsa ja lepas pakai peluntur…

Ini kisah MV 2 hari lepas, anak MV minum milo tin meleleh sampai habis kotor baju dia, pastu tambah makan coklat lagi..Ingatkan bila basuh guna mesin hilang la. rupanya macam tu juga.

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur
Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate

So, bila masuk toilet ternampak la Basic H2™..baru la terfikir kenapa tak gunakan Basic H2™ sebagai peluntur kesan kotor ni..MV calit kat tempat kotor tu then masukkan 3 titik dalam bekas rendaman..

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur

Esoknya tu (semalam) MV bawa keluar dan genyeh-genyeh sikit lepas tu basuh saja macam biasa. Blink! Kesan kotoran hilang. Basuhan berbau segar! Dia tak bau wangi tau, dia bau segar. Memang best.

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur

Mahal ke Basic H2™ ni? Haih. Murah saja, MV pun dah guna 3 bulan baru habis. Kepekatannya tinggi, hanya guna beberapa titik sahaja. Dapat baju yang bersih, berbau segar, tanpa kandungan bahan kimia, kalau tak nak jaga alam sekitar pun yang pasti jaga badan kita sendiri. Memang berbaloi-baloi tau.

Berminat nak cuba? Anda boleh hubungi MV. Kalau nak lebih jimat boleh buat pilihan untuk jadi ahli Shaklee dan nikmati diskaun sehingga 20-25% untuk setiap barangan yang anda beli. Jadi ahli untuk guna sendiri pun berbaloi, tiada yuran tahunan diperlukan 😉

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

Belian terus ke laman Shaklee

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

28 Comments

Comments are closed.