Hilangkan Bekas Parut Jerawat Berlubang!

By | July 14, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook5

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang | Pastinya tertekan bila muka penuh dengan bekas jerawat yang berlubang-lubang kan? Yang sedihnya, ada pula yang sampai bagi gelaran muka kawah bulan.

Parut jerawat berlubang?

Siapa kata parut jerawat berlubang tak boleh hilang? MV nak berkongsi ada cara nak hilangkan bekas parut jerawat berlubang ni. Ramai yang cakap parut jenis berlubang ni tak boleh atau susah sangat nak hilangkan kesannya. Mek nord sangat tidak setuju,susah tu ada betulnya sebab ia mungkin mengambil masa untuk hilangkan kesan tu. Kalau ikhtiar dengan cara yang betul, insyaAllah pasti ada hasilnya.

Sebab dah ramai sangat customer yang consume set kulit shaklee ini dan dapat hasil yang awesome. Apa yang sesuai untuk masalah ni?

Cara Hilangkan bekas parut jerawat berlubang dengan suplemen Shaklee

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang

Vitamin E sememangnya terkenal membantu masalah parut. Ia membantu memperbaiki tekstur kulit.

Vitamin C membina kolagen dan menjadikan kulit lebih anjal, halus dan cerah.

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang

ESP memperbaiki semula struktur kulit..esp membina semula sel kulit yang baru untuk menghilangkan kesan parut pada kulit.

Collagen powder menganjalkan dan menegangkan kembali kulit serta kulit wajah licin dan berseri tanpa jerawat

Testimoni pengguna yang berjaya hilangkan bekas parut jerawat berlubang dengan suplemen Shaklee!

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang

Puan Tomei Stuff “Assalam, saya ingin berkongsi sedikit pengalaman. Hampir sebulan saya mengamalkan pengambilan vitamin E kompleks, lubang parut jerawat di muka saya semakin berkurang. Saya fikir jika menambah vitamin C, vitamin B komples, ESP, tentu kesannya akan lebih menggembirakan. TQ Shaklee.’

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang

Puan Jue Satria ” setelah sebulan ambil vita C & E..jerawat n parut dah kurang

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang

LIANG PORI-PORI BESAR & KULIT ‘BERKAWAH’ kesan dari jerawat. Perubahan ketara SELEPAS 13HARI bersama Shaklee Collagen Powder & diambil bersama Vivix®

Jangan pernah SERIK dengan masalah kulit yang kita hadapi, cari jalan penyelesaian..InsyaAllah! kalau kita jumpa dermatologist pun, memang mereka akan berikan kita suplemen untuk kulit. Yang sebenarnya badan kita kekurangan nutrisi! Bukan semua orang mempunyai ketahanan badan yang sama, sebab itu la pentingnya pengambilan suplemen.

So sesiapa yang ada masalah parut jerawat yang berlubang tu jangan malu hubungi MV. InsyaAllah MV akan bantu anda dapat kulit yang halus mulus bebas parut😉

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

Belian terus ke laman Shaklee

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

3 thoughts on “Hilangkan Bekas Parut Jerawat Berlubang!

Comments are closed.