Hilangkan Bau Hapak Baju agar Tidak Menjadi ‘Tikaman’ Orang

By | March 14, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+3Share on Facebook2

Hilangkan Bau Hapak Baju

Hilangkan bau hapak baju | Baju hapak memang tak best. Busuk sangat! Ya, memang memalukan! Memakai pakaian yang berbau hapak boleh menyebabkan keyakinan seseorang menurun dan menyebabkan seseorang rasa tidak selesa kerana bau yang kurang menyenangkan.

Tapi ada ketika kita tak boleh nak elak. Letaklah macam-macam pencuci dan pewangi, masih lagi berbau hapak sampai semerbak satu rumah.  😛

Tip Hilangkan Bau Hapak Baju!

Lakukan 5 pekara ini untuk menghilangkan bau hapak pada baju agar anda kekal wangi dan tidak menjadi bahan ‘tikaman’ orang.

# 1 | JEMUR DI KAWASAN YANG PANAS
# 2 | JANGAN SEMBUR PEWANGI
# 3 | WANGI DAUN PANDAN
# 4 | RENDAM SEMULA
# 5 | KUASA BEDAK TABUR

Anda boleh baca petua ini di remaja.karangkraf melalui artikel di bawah :

Rahsia Kain Basuhan Sentiasa Berbau Segar 

Kebanyakan pencuci pakaian ada bahan kimia bahaya namanya Triethanolamine dodecylbenzenesulfonateBahan ni bahaya, kalau kena kat kulit boleh beri kesan terbakar. Kalau dihidu boleh menyebabkan asma dan batuk.

Keistimewaan Fresh Laundry Concentrate

✔️ Formula enzimnya yang semulajadi membantu pakaian yang dibasuh lebih bersih dan tiada bau hapak.
✔️ Dengan satu kotak mampu membuat basuhan hingga 88 basuhan. Hanya 1 sudu setiap 8 kg basuhan.
✔️ Selamat digunakan untuk membasuh pakaian bayi kerana selamat pada kulit bayi yang sensetif.
✔️ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif dan alergi
✔️ Bau yang menyenangkan dan segar.
✔️ Berkesan untuk hilangkan daki di kawasan kolar baju.
✔️ Lembut pada tangan.
✔️ Hipoalergenik
✔️ Tiada klorin

Ramai kan yang kulit tangan jadi kering? Luckily, Fresh Laundry Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain.

Pengalaman Pengguna Shaklee Hilangkan Bau Hapak Baju dengan Fresh Laundry Concentrate 

#1. Puan Lin Chalo “..saya perasan baju saya nampak lebih bersih dan tak berbau (hapak)..”

Hilangkan bau hapak baju

#2. Puan Natasya “…sidai dalam rumah pun bau masih harum,takde bau lembap atau hapak…”

Hilangkan bau hapak baju

Anda wajib Cuba! Pasti gembira dengan HASILNYA.

Harga: RM80 (2.49kg)

Maklumat lanjut berkaitan produk & order:
================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

CARA ORDER br

6 thoughts on “Hilangkan Bau Hapak Baju agar Tidak Menjadi ‘Tikaman’ Orang

Comments are closed.