Hidung Menggerutu dan Penuh Daki?

Hidung menggerutu | Nak pegang sendiri pun rasa geli? Ini semua disebabkan oleh whitehead dan blackhead yang terdapat di hidung, dan di sekelilingnya.

Dulu hidung menggerutu dan MV gunakan cara ini, tapi TIDAK berkesan!

MV juga tidak lari dari masalah kulit muka seperti hidung menggerutu ni. Dahulu, MV gunakan ‘nose patch’ yang dibeli di farmasi, memicit menggunakan ‘stick’ dan menggunakan telur sebagai masker.

Masa mula-mula guna cara ni, terutama yang masker telur tu, memang puas hati. Tengok pulablackhead dan whitehead melekat keluar, best yang amat! Tapi lepas sehari dua, liang roma yang terbuka kembali hitam dengan cepat. Ini kerana liang roma terbuka menyebabkan sebum yang keluar teroksida dan menjadi hitam.

Hilangkan hidung menggerutu dengan double beauty Shaklee

Sekarang MV gunakan cara moden dan ianya BERKESAN menghilangkan hidung menggerutu! MV hanya amalkan mencuci muka dengan Gentle Deep Foaming Cleanser selepas bangun tidur. Alhamdulillah, sudah berjumpa pencuci muka yang best!. Setiap malam sebelum tidur pula MV buangkan segala kotoran dengan Gentle Action Makeup Remover.

Hidung Menggerutu
Pencuci Muka dan Makeup removal untuk Hilangkan Hidung Menggerutu Agar Kulit Tampak Berseri

Memang keluar daki dan semua whiteheads dan blackheads disingkirkan. Dah tak segan lagi kalau orang muka kita dari jauh. Hidung licin, muka licin, pori-pori kecil, kan seronok macam tu. Tak perlu lagi nak buat facial macam-macam. Inilah rutin langkah penjagaan kulit untuk kulit lebih sempurna yang MV amalkan.

Kita selalu fikir bila pakai makeup sahaja kena guna Makeup Remover ni kan? MV seorang yang tak suka bermekap dan tak pernah pun guna blusher atau foundation. Tapi untuk menjaga kulit muka dari kekotoran yang tidak nampak oleh mata, maka MV beli juga.

Mungkin kita tak sedar yang habuk, asap, segala kotoran berterbangan di udara setiap hari melekat di muka kita. So, apa solutionnya?

Testimoni #1. Puan Faha Wan ” ..Yang menariknya bila sapu2 & gosok2 (lembut je tau, xpyh la nak tonyoh2 kasar sgt..sian kulit muka tu), daki keluar dr muka..pelik bin ajaib. Lepas cuci muka, wah!!! Muka ku terasa licin tau, lembut je, hilang segala WHITEHEAD & BLACKHEAD yang ada kat T-zone

Hidung Menggerutu

Testimoni #2. Puan Oja “Sy dh TERbeli awal bln lps,abes keluar semua sel kulit mati,mcm sental daki tau..ngeri betul. Pasti hidung yng menggerutu (sbb blackhead kan) terus licin

Hidung Menggerutu

Puan Oja bercerita lagi “Selepas balik travel, muka teruk sangat. keting mengelupas,jerwat xsah citer lah..lps letak makeup remover tu gsok2 gitu dh keluar ‘daki2’ putih..tu y terkejut sgt..sbb tgk gel tu lembut je xde biji scrub”

Hidung Menggerutu

Testimoni #3. Puan Intan Rahayu ” sy jenis kulit kering dan mengelupas..tapi pakai NW xde mslh kekeringan malah bertambah moist dr sblm..”

Hidung Menggerutu

Best kan double beauty nutriwhite Shaklee ni? Confirm selamat untuk kulit anda dan pastinya hati akan rasa aman tanpa whitehead dan blackhead!

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea  😉

Belian terus ke laman Shaklee

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki?

7 thoughts on “Hidung Menggerutu dan Penuh Daki?

Comments are closed.