20
- October
2015
Posted By : noriza rahman
Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E yang Mantap!

Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E

Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E Vitamin E (d-Alpha Tocoferol) adalah suatu antioksida yang memelihara sel-sel tubuh daripada kerosakan akibat oleh radikal bebas. Ianya bersifat larut lemak yang disimpan di dalam organ seperti hati, jantung, darah, otot, testis, uterus dan kelenjar pituitari. Vitamin E juga menjadikan sistem imun tubuh badan menjadi kuat dan membenarkan tubuh membina sel darah merah yang bertanggungjawab untuk menghantar oksigen kepada tisu badan.

Selenium pula adalah mineral dalam kelompok zat gizi mikro yang mana ia mampu memberi jutaan manfaat kepada tubuh. Selenium membantu penyerapan khasiat vitamin E dengan lebih berkesan. Selenium akan bertindak lebih efektif sebagai antioksidan bila bergabung dengan vitamin E. Selenium membenarkan badan untuk membina sel darah putih yang membantu tubuh melawan penyakit dan jangkitan.

Ekstrak Biji Anggur mengandungi polifenol, protein, karbohidrat dan lipid. Polifenol mempunyai kuasa antioksidan sebanyak 50x ganda lebih baik daripada vitamin E dan 20x ganda lebih baik daripada vitamin C. Salah satu polifenol yang ditemui dalam biji anggur ialah OPC (oligomeric proanthocyanidins) lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien lain.

Credit : LiveStrong, ProstateHealthNaturally, UniversityofMaryland & canyonranch

Vita-E Complex™ Shaklee adalah Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E

Gabungan Selenium dan Vitamin E 1

Shaklee telah memperbaharui formula dan ianya menjadikan perbezaan Vita-E Complex™ dengan vitamin E di pasaran sangat ketara. Semua gabungan ini menjadikan Vita-E Complex™ membantu:

#1. Meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan, terutama pada pergerakan sperma.

Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E

#2. Membantu untuk mempercepatkan penyembuhan luka.

Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E

#3. OPC (oligomeric proanthocyanidins) yang berada dalam ekstrak biji anggur menghalang pengeluaran DHT, salah satu faktor utama dalam kehilangan rambut. OPC juga merangsang folikel rambut, menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat.

Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E

Banyakkan Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E dalam Vita-E Complex™ ni? Jika anda tidak pernah merasainya, inilah masa untuk anda mencubanya.

Dapatkan Vita-E Complex™, vitamin E yang paling lengkap di pasaran. Sejenis vitamin antioksidan yang larut lemak serta menyokong kesihatan jantung, otak dan prostat disamping meningkatkan fungsi paru-paru, kolon dan sistem imun.

Testimoni rambut anak MV yang gugur kesan dari bisul dah kembali pulih selepas konsisten dengan menyapu Vita-E Complex™ selama 3 bulan.

Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E

Selain makan, Vita-E Complex™ boleh juga dibuat masker untuk memudarkan kesan parut hitam, melembut dan meratakan tona kulit dan menghilangkan parut jerawat.

Gabungan Selenium, Ekstrak Biji Anggur dan Vitamin E

Promosi clearance stock menawarkan belian 2 botol dengan potongan harga 50%. Jika sebelum ini anda perlu membayar RM168.54 untuk sebotol. Now, RM157.94 untuk 2 botol, memang menJIMATkan, betul tak? Lebih memeranjatkan lagi, anda bakal menerima sebotol VITA-LEA P.E.R.C.U.M.A. jika anda mendaftar terus sebagai ahli.

Promosi Penghabisan Stok Vita-E Complex™ berakhir 30 Oktober 2015!

Gabungan Selenium dan Vitamin E 2

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.