Euphoria Shaklee Wellness Fair

Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir..

Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang kan!

Siap boleh join cabutan bertuah lagi tu..Grand Prize TV Panasonic 40’….

Tapi untuk join sesi ni kena mendaftar dulu dan as usual MV tetap jadi orang yang terawal..no 003..lepas tu dapat la GIFT 2 sachet collagen powder dan Cinch® Energy Tea Mix…Yeay!!!

Kat dewan pula dah siap teratur susunan hadiah lucky draw..memang  bertuah la siapa yang kena hari ni.. 😎

Euphoria Shaklee Wellness Fair
Antara hadiah cabutan bertuah!
Euphoria Shaklee Wellness Fair
Ini Puan Siti, bertuah sungguh dapat vivix!

Yang anak-anak semua dah mula kebosanan. Then, bila ada pengumuman PERTANDINGAN MEWARNA BAGI KANAK KANAK yang berumur 4-7 tahun dan 8-12 tahun, apalagi ketawa keriangan la semuanya..

Euphoria Shaklee Wellness Fair 7
Antara anak-anak yang terlibat dengan pertandingan mewarna

Perkongsian Topik Kesihatan oleh Nutritionist Shaklee, Puan Siti Sarah..mengisi kekosongan sesi petang. Potential customer pun tekun ja mendengar..

Euphoria Shaklee Wellness Fair

Kat luar dewan pula semua sibuk nak periksa kesihatan masing-masing.

Euphoria Shaklee Wellness Fair
Kaunter untuk ukur ketinggian dan berat
Euphoria Shaklee Wellness Fair
Kaunter untuk periksa tekanan darah
Euphoria Shaklee Wellness Fair
MV pun sibuk juga duk dengar explanation dari penganjur

Pemeriksaan Kesihatan Menyeleruh, BMI, Visceral Fat, Body Fat % dan Body Age…

Surprising juga sebab MV dah lama tak buat health check-up ni..

Euphoria Shaklee Wellness Fair

Body Mass Index = 23.0 ..nampaknya kena turunkan berat badan untuk dapatkan BMI 20 ni..

Body Fat Percentage = 37.5 (normal 20-39 for female)

Tekanan darah 127/87..selalu MV tak pernah lepas 120/79, maybe sebab excited kot..tekanan naik sikit BUT still normal range

Visceral Fat pula 5 (Normal 1-9)..tapi lepas ni kena kurangkan ‘nasi lemak’ dan ‘teh tarik’.kena lebihkan makan omegaguard dan phytocol la nampaknya… 😉

Body Age sama dengan umur sekarang, syukur la, tapi kalau muda 25 tahun kan bagus!..Maknanya apa tu? Kena telan VIVIX la…wee~

Dah habis check semua boleh la bawa borang berjumpa dapatkan consultation daripada Certified Product Trainer yang diiktiraf Shaklee..Surprised lagi dari kak N, sebab siapa yang bacaan Visceral Fat bawah 9 layak dapat Vita-lea..Hadiah FREE lagi.. 😎

Euphoria Shaklee Wellness Fair

Dah selesai, MV pergi buatkan minuman kegemaran untuk Humaira supaya bagi perut kenyang dan mudah dia tidur..

Euphoria Shaklee Wellness Fair
Tengok, riangnya wajah HUmaira dapat minum kan?

Kan MV dah cakap Humaira mesti tidur lepas minum Mealshakes & Performance Drink

Euphoria Shaklee Wellness Fair

MV pula bancuh cinch shake mix cafe latte..Ini percubaan pertama tau!…MV memang seorang yang addicted dengan caffein..thumbs up, memang sedap!

Euphoria Shaklee Wellness Fair

Sementara peserta lain periksa tahap kesihatan mereka, kak N ada buat kuiz, So, MV pun try la jawab soalan matematik..Terror pula jawab soalan..Maka, dapatlah sebotol AJHT  😉

Euphoria Shaklee Wellness Fair

Lastly, MV nak share door gift masa pergi wellness fair ni..

Euphoria Shaklee Wellness Fair
Vitamin E, Dtx complex, AJHT, Vita-lea Cinch tea 2 sachet Kolagen 2 sachet

Semuanya bernilai RM541.75…Alhamdulillah syukur, niat dihati menuntut ilmu sepenuh hati, tapi diberi cenderahati vitamin pilihan hati..walaupun ‘tak bertuah’ namun dah puas hati dengan vitamin ni..wah berpantun pula MV… 🙂

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

19 thoughts on “Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Comments are closed.