Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

By | July 16, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook5

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam |Kadang-kadang kita terlepas pandang untuk beri extra attention pada bahagian mata kan?. MV perasan ramai yangsuka post gambar dengan caption “Abaikan eyebagku” Eii eyebag semangkuk” “Eii,mata panda” dan macam-macam lagi. Instead of buat caption macam tu lebih baik la cari inisiatif untuk kurangkan masalah eyebag tu. Takkan la nak tunggu kedut seribu dah muncul baru nak pakai krim mata ataupun ada yang dah mencuba tetapi tak memberi kesan yang positif.

MV dulu pun eyebag tak payah cerita la, berbakul rasanya, mata panda tu memang tak boleh nak elakkan kalau kekurangan tidur dan stress. Bawah mata tu memang menjadi gelap dan garis penuaan juga kelihatan sangat jelas. Inilah pentingnya penggunaan krim malam.

elakkan eyebag hanya dengan sapuan krim malam

Tapi itu dulu, sekarang bila dah bertemu Overnight Renewal Whitening Cream, makin bersemangat waja nak kekalkan kesihatan mata kerana inilah krim malam terbaik yang pernah MV cuba untuk elakkan masalah eyebag. Sekarang usia semakin menginjak ke angka 40-an so kena bekerja keras untuk elakkan penuaan awal. Taknak la tua sebelum usia..

Soalan famous yang MV dapat dari customer : ‘Krim ni rasa camne? Apa kesan after pakai?’

Jawapan : Penah tak letak putih telur kat muka?

Lepas basuh muka rasa kulit tegang dan licin kan? plus terasa moist ja kulit muka..feeling like a queen bak kata kawan MV, puan Mai. Camtu la kesannya after pakai krim ni. Yang best, krim ni tiada bau. Tak percaya tengok la mukanya dengan tak mandi lagi tuh tapi muka tetap glowing tanpa eyebag!

elakkan eyebag hanya dengan sapuan krim malam

Testimoni Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam ‘Overnight Renewal Whitening Cream

elakkan eyebag hanya dengan sapuan krim malam

Mostly krim malam dan krim mata bukannya berharga seringgit dua. So, make it worth while for every cents of penny you spent. Dengan Overnight cream ni, masalah lingkaran mata gelap dapat diatasi dengan penggunaan yang konsisten. Jangan nak culas pula, setiap malam wajib sapu. Bawah ni MV kongsikan testimoni MV sendiri.

elakkan eyebag hanya dengan sapuan krim malam

Pastinya ibu-ibu nak kelihatan cantik kan di pagi raya nanti? Takkan la nak sambut tetamu dengan eyebag sebakul kan?

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

Belian terus ke laman Shaklee

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

5 thoughts on “Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Comments are closed.