Ekstrak Boswellia Serrata

Ekstrak boswellia serrata | Osteoarthritis adalah yang paling biasa dihidapi oleh kebanyakan pesakit arthritis. Selalunya ia akan memberi kesan kepada sendi yang lebih besar seperti lutut, pinggang dan belakang badan. Dan semua ini jika anda perasan merupakan fizikal di bahagian bawah badan kita yang mana kesannya didapati akibat makan banyak dan tak bersenam serta hormon selepas kahwin yang banyak menjadikan wanita berkahwin menjadi obes. Kena osteo ni macam kena protest dengan badan kita sendiri la…kaki tak larat nak bawak badan, pinggang tak dapat nak tahan perut dan sebagainya.

Jadi kenapakah arthritis menyerang?

Bersenam tidak, makan main balun je, apa lagi!!! berat badan setiap tahun lepas kahwin bertambah 2 kilo. 10 tahun dulu masa single berat cuma 50 kg, sekarang dah jadi 70 kg. Orang tua-tua kata makin bahagia la tu, dulu makan sorang tak lalu  😛

Lagi apa masalahnya?

Makanan yang dimakan tidak berkualiti, berprotin tinggi serta mengandungi bahan kimia. 20 tahun lalu memang tak nampak kesan tapi kalau dah setiap hari makan benda yang tak berkhasiat, lama-lama terkumpul dalam badan dan akibatnya badan yang menanggung kesakitann!.

Jadi bila diri kita sendiri sakit, hanya kita saja yang tahu cara merawatnya dan mengurangkan tahap kesakitan yang dialami. Eksperimen dengan diri anda sendiri. Bukan sahaja dengan ubat malahan dengan permakanan anda. Jika anda rasa sakit selepas makan sesuatu anda tahu bahawa benda itu mesti di elakkan.

Pemulihan Herba Ekstrak Boswellia Serrata untuk Ostearthitis

ekstrak boswellia serrata

Dengan herba ekstrak Boswellia Serrata yang telah digunakan dalam perubatan Ayurveda selama beribu tahun untuk mereka mendapat sendi yang sihat dan kuat. Pengambilan ekstrak bosewellia serrata boleh membantu dalam menyembuhkan gejala osteoartritis. Jadi bengkak dapat dikurangkan dan tulang rawan dapat dipulihkan sedikit demi sedikit.

ekstrak boswellia serrata

Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan di dalam kajian klinikal mampu meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari – hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka.

AJHT juga dari kombinasi nutrien kesihatan sendi glukosamin, zink, kuprum, mangan dan Vitamin C. Setiap satunya memainkan peranan yang unik di dalam sintesis kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order :
===================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Ekstrak Boswellia Serrata Mengurangkan Kesakitan Sendi