Ekstrak Boswellia Serrata Mengurangkan Kesakitan Sendi

By | February 5, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+6Share on Facebook2

Ekstrak Boswellia Serrata

Ekstrak boswellia serrata | Osteoarthritis adalah yang paling biasa dihidapi oleh kebanyakan pesakit arthritis. Selalunya ia akan memberi kesan kepada sendi yang lebih besar seperti lutut, pinggang dan belakang badan. Dan semua ini jika anda perasan merupakan fizikal di bahagian bawah badan kita yang mana kesannya didapati akibat makan banyak dan tak bersenam serta hormon selepas kahwin yang banyak menjadikan wanita berkahwin menjadi obes. Kena osteo ni macam kena protest dengan badan kita sendiri la…kaki tak larat nak bawak badan, pinggang tak dapat nak tahan perut dan sebagainya.

Jadi kenapakah arthritis menyerang?

Bersenam tidak, makan main balun je, apa lagi!!! berat badan setiap tahun lepas kahwin bertambah 2 kilo. 10 tahun dulu masa single berat cuma 50 kg, sekarang dah jadi 70 kg. Orang tua-tua kata makin bahagia la tu, dulu makan sorang tak lalu  😛

Lagi apa masalahnya?

Makanan yang dimakan tidak berkualiti, berprotin tinggi serta mengandungi bahan kimia. 20 tahun lalu memang tak nampak kesan tapi kalau dah setiap hari makan benda yang tak berkhasiat, lama-lama terkumpul dalam badan dan akibatnya badan yang menanggung kesakitann!.

Jadi bila diri kita sendiri sakit, hanya kita saja yang tahu cara merawatnya dan mengurangkan tahap kesakitan yang dialami. Eksperimen dengan diri anda sendiri. Bukan sahaja dengan ubat malahan dengan permakanan anda. Jika anda rasa sakit selepas makan sesuatu anda tahu bahawa benda itu mesti di elakkan.

Pemulihan Herba Ekstrak Boswellia Serrata untuk Ostearthitis

ekstrak boswellia serrata

Dengan herba ekstrak Boswellia Serrata yang telah digunakan dalam perubatan Ayurveda selama beribu tahun untuk mereka mendapat sendi yang sihat dan kuat. Pengambilan ekstrak bosewellia serrata boleh membantu dalam menyembuhkan gejala osteoartritis. Jadi bengkak dapat dikurangkan dan tulang rawan dapat dipulihkan sedikit demi sedikit.

ekstrak boswellia serrata

Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan di dalam kajian klinikal mampu meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari – hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka.

AJHT juga dari kombinasi nutrien kesihatan sendi glukosamin, zink, kuprum, mangan dan Vitamin C. Setiap satunya memainkan peranan yang unik di dalam sintesis kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order :
===================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi mommavogue@gmail.com atau SMS/WA/Telegram ke 0122050258 / 0123950258

Masukkan ID MV sebagai penaja : 882633 jika anda ingin mendaftar keahlian secara ekspres (Express Enrollment) "Join Now" di www.shaklee.com.my.

place-your-order

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee Bandar Baru Bangi. Cash On Delivery area Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih dan Putrajaya.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Gdex/CityLink/Poslaju)

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.