Sepanjang bulan Julai ini, Shaklee menampilkan lebih banyak pilihan barangan eksklusif untuk pengguna setia tau.

Barangan Eksklusif Sempena Promosi Vivix Julai 2017.

Ada apa dengan vivix bulan ni?

Rasanya ramai dah kenal produk premium Shaklee ni. Mana taknya penjualan vivix telah mencapai lebih 1 juta botol di seluruh dunia. Bukan setakat di Malaysia sahaja laris permintaanya tetapi juga di US, Canada, Jepun, India dan Indonesia.

Haa promosi best vivix bulan ni adalah julung kalinya dengan setiap pembelian 2 botol vivix bulan ni boleh dapatkan Red hot cooler bag with exclusive vivix spoon ni..

Pengambilan vivix ni dicadangkan sebanyak 15 ml..

Mostly pengguna akan tanya nak makan vivix guna sudu apa..sudu besar mana? sudu kecil ke besar? Haa so sekarang dah mudahla nak minum minum sebab sudu dah disediakan. Just, tuang saja vivix kat sudu ni dan terus masukkan mulut.

Haa ekslusif gitu..takdela tertanya-tanya lagi 15ml tu banyak mana kan?

Apa istimewanya cooler bag ni?

Cooler bag ni dapat berfungsi 2 in 1

Bila travel jauh, balik kampung sudah semestinya nak bawa bersama vivix ni. Sebaiknya penyimpanan vvix ni di simpan ditempat sejuk beku agar kandungannya terpelihara. Bayangkan jika perjalanana jauh, cuaca panas terik jika di simpan dalam kereta memang boleh merosakkan kualiti vivix ni. Dah beli mahal-mahal, rugilah kan jika tak jaga baik-baik kan?

Jadi beg ni sudah pasti membantu vivix sentiasa chilled dan mudah untuk di bawa ke mana sahaja.

1 cooler bag ni dapat memuatkan 6 sehingga 8 botol vivix. Haa banyak-banyak ni boleh hadiahkan untuk mama, ayah, atuk, nenek dan pasti untuk diri sendiri jangan lupa:-) semua mesti nak sihat kan.

Bukan setakat untuk menyimpan vivix , cooler bag ni juga sesuai di gunakan untuk pelbagai fungsi. Salah satunya bila bawak bekal ke picnic, bawak bekal ke pejabat ke boleh simpan bekas dalam beg ni.

Dua-dua boleh guna..untuk keadaan chilled dan keep warm. Yang ada baby kecil, kalau nak letak botol susu baby time travel pun boleh..haa best kan?

Let’s drink in style

Promosi vivix juga best dengan adanya Shaklee coasters. Macam ada style gitu, bila minum vivix sejuk-sejuk, tak de lah menitik air basah kena meja tu.

So jangan tunggu lama-lama sangat untuk dapatkan Red Hot Cooler Bag dan Twin Pack Shaklee Coasters yang ‘very exclusive’ ni.

Best lagi setiap pembelian ini juga melayakkan anda untuk dapat keahlian dan penghantaran PERCUMA dengan cash rebate bulan berikutnya. Alah membeli menang memakai kan?

Cara nak dapatkan Red Hot Cooler Bag dan Twin Pack Shaklee Coasters ni mudah sahaja.

Boleh Whatsapp MV terus di talian mesra 0122050258.

 

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Dapatkan Barangan Eksklusif Sempena Promosi Vivix Julai 2017

4 thoughts on “Dapatkan Barangan Eksklusif Sempena Promosi Vivix Julai 2017

Comments are closed.