22
- August
2017
Posted By : noriza rahman
Daftar Ahli Sempena Sambutan MERDEKA 60 Tahun, Lambat RUGI!

Belum terlambat lagi MV nak berkongsi peluang untuk anda yang berminat nak mendaftar ahli Shaklee. Bulan Ogos 2017 ni adalah peluang terbaik untuk anda. Memang poket jimat tau.

Kenapa MV kata terbaik? Jom belajar buat kira-kira.

Daftar Ahli Sempena Sambutan MERDEKA ke-60

HANYA UNTUK BULAN OGOS DAN HANYA AHLI BARU YANG LAYAK MENIKMATI PROMOSI INI!

Daftar ahli Shaklee bulan Ogos , sempena bulan kemerdekaan, anda boleh rebut peluang ni.

CARA 1

Daftar Ahli dengan harga RM68.90

Beli apa saja produk Shaklee sebanyak 100 point atau bernilai lebih kurang RM 400.00 (dalam 1 resit) anda boleh beli sebotol Vitamin C 180 biji dengan harga RM60.00* atau beli Shaklee Shaker 600ml dengan harga RM18.00* atau anda boleh beli kedua-duanya, sebotol Vitamin C & Shaker dengan harga RM78.00*.

CARA 2

Beli apa saja produk Shaklee sebanyak 200 point atau bernilai lebih kurang RM700.00 (dalam 1 resit), anda tak perlu bayar RM68.90 untuk daftar ahli. Automatik anda layak dapat FREE MEMBERSHIP.

&

anda boleh beli sebotol Vitamin C 180 biji dengan harga RM60.00* atau beli Shaklee Shaker 600ml dengan harga RM18.00* atau anda boleh beli kedua-duanya, sebotol Vitamin C & Shaker dengan harga RM78.00*.

Untung sangat kalau anda dapat beli Vitamin C dengan harga RM60.00* ni tau. Harga biasa RM 97.50, lebih kurang RM37.00 anda JIMAT.

*belum termasuk GST

SENARAI HARGA (termasuk GST)

1 unit x Shaklee Shaker in Coral Orange) @RM 19.08 (Including 6% GST) OR
1 unit x Sustained Release Vita-C Plus @RM 63.60 (Including 6% GST) OR
1 set x Combo (Shaklee Shaker in Coral Orange + Sustained Release Vita-C Plus) @RM 82.68 (Including 6% GST)

tak faham?

nak tahu dengan lebih lanjut?

boleh terus WhatsApp MV >>>> Nak daftar ahli

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.