Kawal Sebum Berlebihan Elakkan Jerawat

Kawal Sebum Berlebihan Elakkan Jerawat

Acne, Antioxidants, CarotoMax®, Health Info, Shaklee Products, Skincare, Testimonials, Tips, Zinc Complex
Kawal Sebum Berlebihan Elakkan Jerawat Kawal sebum berlebihan elakkan jerawat | Jerawat terjadi bila kelenjar minyak mengeluarkan terlalu banyak minyak dan sebum di kulit terutamanya di muka , dada dan belakang iaitu kawasan yang mempunyai banyak bulu roma. Liang minyak yang tersumbat akan menjadi bintik putih jika ia terjadi di bawah kulit atau bintik hitam jika di lapisan luar kulit. Kulit akan menjadi kemerahan jika radang terbentuk di sekeliling liang tersebut. Masalah jerawat dikaitkan dengan kulit berminyak malah sebab utama ialah pengeluaran berlebihan daripada kelenjar yang terlalu aktif pada kulit. Sebum berlebihan ini mengakibatkan pori tersumbat dan kemunculan jerawat ini ternyata menyebabkan parut yang boleh menjejaskan keyakinan diri. Jawapannya untuk kulit bebas jerawat dan jerawat batu ialah pengawalan minyak. Zink untuk Kulit Bersih Bebas Jerawat Zink adalah nutrien yang sangat penting…
Read More
Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Acne, Breastfeeding, Cardiovascular/Heart, Children Health, Children's Nutrition, Diabetes, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Family Wellness, Fertility, Health Info, Healthy Nutrition, Heart Health, Immune Booster, Mighty 3 Gems, Pregnancy, Shaklee Products, Skincare, Stress, Tips, Vita-Lea® for Children, Wellness Set, Womens' Health, Zinc Complex
Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda | Promosi Shaklee bulan Mac 2015 diteruskan dengan Energizing Soy Protein (ESP), Zinc Complex dan juga Vita-Lea For Children. Lengkap untuk manfaat seisi keluarga! Ada vitamin untuk ayah, ibu dan juga anak-anak. Promosi Shaklee 1 ESP – Beli 6 Percuma 1 Atau Beli 2 Diskaun 5% Seperti yang telah sedia maklum, ESP sememangnya sumber protein yang paling bagus kerana didatangkan dengan sumber kacang soya Non-GMO yang berkualiti, oleh sebab itu ia membantu dalam pertumbuhan sel-sel dalam tubuh kita. Promosi Shaklee 2 Zinc Complex – Beli 3 Percuma 1 Zinc complex ni sangat sesuai untuk para suami meningkatkan bilangan sperma dan memberi nutrien kepada sperma. Kalau dah cukup nutrien, maka mudahla dia nak berenang-renang mencari ovum..Untuk isteri yang bersalin normal atau…
Read More
Kekal Jelita Ketika Hamil

Kekal Jelita Ketika Hamil

B-Complex, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Health Info, OmegaGuard™, OsteMatrix™, Pregnancy, Shaklee Products, Skincare, Sustained Release Vita-C™ Plus, Testimonials, Tips, Vita-Lea® with Iron Formula, Womens' Health
Kekal Jelita Ketika Hamil | Tiada lagi bibir yang merah menggoda, mata bersinar dan penampilan menawan. Sebaliknya, kebanyakan wanita kelihatan pucat, lemah dan kusam ketika hamil. Alasan mereka ialah pembawakan bayi. Sebenarnya itu persepsi lapuk yang seharusnya ditinggalkan oleh wanita. Bak kata pepatah Inggeris, you are what you think. Tengok saja Che Ta masa sarat mengandung tetap cantik! Walaupun dah sarat, Che Ta tetap tampil cantik dan menawan sesuai dengan statusnya sebagai seorang selebriti terkenal. Ternyata kehamilan tidak membuatkannya memandang ringan akan imejnya sebaliknya Che Ta tetap maintain dengan trademark bulu mata palsu serta pakaian bling-bling! Beruntunglah Zain Saidin beristerikan Che Ta yang kekal awet muda luar dan dalam. Anda, tak mahu disayangi suami sebegitu rupa? Rugi la siapa yang taknak kan? Tips Kulit Cantik untuk Kekal Jelita Ketika Hamil Selain penjagaan kesihatan dan pemakanan, penjagaan kulit juga penting…
Read More