Category Archives: Skincare

Protein ESP shaklee Memang Terkenal dan TERBUKTI berkesan!

Protein ESP Shaklee Memang Terkenal Protein ESP Shaklee memang terkenal | Bila sebut sahaja pasal Shaklee, search je kat internet tentang testimoni keberkesanan ESP, memang beribu-ribu testimoni yang boleh dilihat. Walaupun Shaklee mengeluarkan banyak vitamin yang lain, ESP tetap menjadi pujaan hati. ESP juga merupakan penyebab MV jatuh cinta dengan Shaklee 2 tahun yang lalu. Sehingga kini,… Read More »

Singkirkan Whitehead dan Blackhead

Singkirkan Whitehead dan Blackhead Singkirkan whitehead dan blackhead | Bila berbicara tentang whitehead dan blackhead mesti tangan pun dok garu-garu kat batang hidung sendiri. Benci bila terasa kasar seperti ada pasir-pasir halus yang tersumbat di dalam kulit. Dalam kita dok bergaya nak cantik and apply makeup sampai 3inci tebal, kita kena jugak merawat wajah kita yang… Read More »

Kawal Sebum Berlebihan Elakkan Jerawat

Kawal Sebum Berlebihan Elakkan Jerawat Kawal sebum berlebihan elakkan jerawat | Jerawat terjadi bila kelenjar minyak mengeluarkan terlalu banyak minyak dan sebum di kulit terutamanya di muka , dada dan belakang iaitu kawasan yang mempunyai banyak bulu roma. Liang minyak yang tersumbat akan menjadi bintik putih jika ia terjadi di bawah kulit atau bintik hitam… Read More »

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda | Promosi Shaklee bulan Mac 2015 diteruskan dengan Energizing Soy Protein (ESP), Zinc Complex dan juga Vita-Lea For Children. Lengkap untuk manfaat seisi keluarga! Ada vitamin untuk ayah, ibu dan juga anak-anak. Promosi Shaklee 1 ESP – Beli 6 Percuma 1 Atau Beli 2… Read More »

Kekal Jelita Ketika Hamil

Kekal Jelita Ketika Hamil | Tiada lagi bibir yang merah menggoda, mata bersinar dan penampilan menawan. Sebaliknya, kebanyakan wanita kelihatan pucat, lemah dan kusam ketika hamil. Alasan mereka ialah pembawakan bayi. Sebenarnya itu persepsi lapuk yang seharusnya ditinggalkan oleh wanita. Bak kata pepatah Inggeris, you are what you think. Tengok saja Che Ta masa sarat mengandung tetap cantik!… Read More »