Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat.

Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat.

Children's Nutrition, Healthy Nutrition, Join Shaklee, Shaklee Membership, Shaklee Products, Testimonials, Tips, Vita-Lea® for Children
Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat | Perkara yang paling merisaukan adalah apabila anak kesayangan kita tidak sihat, kan? Demam terutamanya. Bawa pergi klinik, doktor bagi ubat demam, antibiotik, dua tiga hari baru sihat. Bulan depan demam lagi, ulang benda yang sama lagi. Sampai bila nak macam tu kan? Apa yang MV lakukan bila Rania dan Humaira demam? First and foremost MV akan visit doktor supaya boleh periksa mereka demam kerana apa. Balik rumah MV akan jerlum kepala dengan letak towel basah kat kepala anak. Kalau tengok anak tak ok juga MV akan buat garlic oil. Boleh buat lebih dan boleh disimpan. Caranya mudah sahaja, ambil satu labu bawang putih, chopped, tak perlu buang kulit, bakar atas kuali tanpa minyak dengan api kecil. Bila dah kekuningan, buang kulit, masukkan dalam…
Read More
Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak

Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak

Chewable Vita-C Plus™ 100 mg, Children Health, Children's Nutrition, Health Info, Heart Health, Lecithin, Meal Shakes, OmegaGuard™, Shaklee Products, Testimonials, Tips, Vita-Lea® for Children, Wellness Set
Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak | Makanan berkhasiat penting untuk perkembangan tumbesaran kanak-kanak. Bagaimanapun, lambakan makanan segera dilihat lebih menarik minat mereka berbanding makanan sihat seperti sayur dan buah-buahan. Ini ditambah pula dengan kebanjiran gajet yang 'mele­nyapkan' terus aktiviti fizikal kanak-kanak di luar rumah seperti bersukan, selain membataskan komunikasi antara mereka. Makanan penentu perkembangan fizikal dan mental Bayangkan otak anak anda seperti laluan di jalan raya. Khasiat nutrisi penting yang anda beri akan memastikan permukaan jalan raya yang licin tanpa lubang dan aktiviti yang anda lakukan untuk merangsang otaknya seperti bermain dan berinteraksi adalah kereta yang bergerak di atas jalan terbabit. Kurang vitamin dan nutrisi ganggu perkembangan tahap fizikal kanak-kanak Nutrisi pemakanan penting untuk tumbesaran kanak-kanak yang sihat dan cergas. Apabila makan pasti mengenyangkan. Namun sejauh…
Read More
Promosi Shaklee April Penuh Kejutan

Promosi Shaklee April Penuh Kejutan

Acne, Children's Nutrition, Cinch® Shake Mix, Diabetes, DTX Complex, Essential Nutrition, Family Wellness, Fertility, GLA Complex, Health Info, Healthy Nutrition, Healthy Weight, Immune Booster, Lecithin, Liver Health, Obesity, Shaklee Products, Skincare, Tips, Vita-Lea® for Children, Weight Management, Wellness Set, Women's Health, Womens' Health
Promosi Shaklee April Penuh Kejutan Promosi Shaklee April Penuh Kejutan | Bersempena dengan April yang super HOT akibat GST (Good Shopping Time), maka dengan rasminya Shaklee perkenalkan promosi paling banyak pada bulan ni. Bertuahnya pengguna tegar shaklee. Macam tau pula ramai yang nak save budget akibat GST (Get Shaklee Today) dengan harga JIMAT. Seingat MV belum pernah rasanya promosi sebanyak ini dan itemnya juga lain dari biasa. Ini memang mampu milik ok dan tahan berbulan-bulan. Penjimatan yang lebih dengan pembelian secara set. Apa dia promosi kali ni dari Shaklee? Sangat sesuai untuk anda yang nak CANTIK berseri, nak DIET, nak DETOX hati dan untuk ANAK tersayang  ;-) Pakej Promosi Shaklee April Penuh Kejutan Pakej Promosi Shaklee April Penuh Kejutan : Beli 4 pada Harga 3 untuk DTX Complex, Vita-lea for Children dan Cinch Shake Mix…
Read More