Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

Health Info, Performance® Natural Orange, Testimonials, Tips
Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan | Lamanya tak update blog..Rasa rindu pula..dah 14 hari kita berpuasa kan? Apa khabar semuanya? Bagaimana ibadah berpuasa? Sebenarnya MV baru pulang dari kampung, menziarahi ayah yang kurang sihat. Agak lama juga berada disana, dalam 10 hari gitu. Ayah disahkan demam virus, ada jangkitan didalam mulut. Tak tahu macam mana boleh dapat virus tu. Tapi, syukur alhamdulillah tak melarat ke tempat lain. Selama demam sepanjang 7 hari tu ayah tetap berpuasa, ayah cuma bertahan dengan makan kurma dan buah anggur sahaja. Kalau tak makan mana nak dapat tenaga kan? MV memag terkejut sangat tengok keadaan ayah, cengkung dan tidak bertenaga langsung  :cry: Sebagai anak, memang MV sedih. Umur ayah pun dah 72 tahun kan. Kalau tak cukup…
Read More
Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Health Info, Meal Shakes, Performance® Natural Orange, Testimonials, Tips
Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa | Selamat berpuasa untuk semua pembaca MV. Macammana baru berpuasa sehari ni? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa  8-) Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi kan?. Sebab tu penting untuk kita kekal cergas bertenaga walaupun berpuasa sepanjang hari. Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa? Tiru Macam MV – Memang Berbaloi! Untuk kekal cergas sepanjang berpuasa, MV tetap mengamalkan ESP Soy Protein Isolate Powder (ESP) bersama Mealshakes dan Performance Natural Orange (PD) seperti tahun yang lalu. Memang MV rasa bertenaga, kenyang lebih lama, tak lapar, haus pun tidak (walaupun masih lagi menyusukan anak). Rahsia yang bukan lagi rahsia  :-) SET MIGHTY 3 GEM untuk kekal cergas bertenaga…
Read More
Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix!

Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix!

Health Info, Healthy Nutrition, Testimonials, Tips, Vivix
Luka Kemalangan Cepat Sembuh Luka Kemalangan Cepat Sembuh | Luka akibat pembedahan atau kemalangan kecil biasanya akan sembuh dengan sendiri dan cepat bergantung pada tahap kesihatan dan umur seseorang. Tetapi bagi luka pembedahan major ia lebih lambat dan sukar untuk sembuh apatah lagi ditambah pula faktor-faktor seperti : usia yang telah lanjut kekurangan nutrisi dalam pemakanan penyakit-penyakit yang dihidapi seperti kencing manis. Jangkitan kuman pada luka Luka pembedahan atau kemalangan jika lambat sembuh dikhuatiri mengundang pelbagai masalah lain seperti bernanah dan jangkitan kuman merebak hingga menganggu organ-organ penting. Oleh itu sangat penting untuk mengetahui cara untuk sembuhkan luka pembedahan atau kemalangan dengan cepat. Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix® Ini testimoni customer MV, Puan H. Beliau menghubungi MV pada 16/5/2015 untuk mencuba Vivix®. Puan H ni nak beli untuk adiknya yang…
Read More