Category Archives: Tips

DIET Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit

Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit | Semalam MV sentuh pasal detoks parasit dan tanda-tanda badan mempunyai jangkitan parasit. Kenapa la MV ni asyik ulang pasal detoks parasit ni? Ha, sebabnya parasit ni culprit kepada tubuh badan kita. Salah satu cara yang terbaik untuk membantu badan memusnahkan dan menghapuskan parasit yang tidak diingini adalah dengan mengikuti diet pemakanan semasa proses… Read More »

Badan Penuh Toksin? Jom Detoks Parasit…

Detoks Parasit | Hari ni MV bercerita lagi tentang detoks. Tapi kali ini detoks parasit pula. Kita pasti terkejut apabila mengetahui kita membawa parasit dalam badan kita kan? … Eh dalam perut kita ada parasit ka? Ya, Parasit perlukan tubuh badan manusia untuk terus hidup. Dan kita mesti tak menyangka badan kita ni jadi ‘rumah’ untuk parasit. Parasit ni culprit utama kepada masalah… Read More »

Kesan Sepanjang Proses Detoks yang Awesome

Kesan Sepanjang Proses Detoks | Alhamdulillah MV dah berjaya habiskan 21 hari cabaran detoks Shaklee dan Clean Eating bersama #gengJDECanggun pada 7 May hari tu. Kalau ada banyak sangat toksin dalam badan, maka kita akan mengalami banyak fenomena yang dikenali sebagai Healing Crisis. Sepanjang mengamalkan pemakanan clean eating dan juga suplemen detoks, MV akui memang ada healing crisis yang… Read More »

Promosi Terakhir Vivix® Twin Pack, Jangan sampai TERLEPAS!

Vivix® Twin Pack | Alahai tinggal dua hari saja lagi promosi Vivix® Twin Pack akan meninggalkan kita. Rasa macam nak minta extend lagi supaya semua orang dapat menikmati khasiat dan kelebihannya. Tak apa MV kongsikan lagi kebaikan Vivix ni, mana tau terbuka hati kita nak beli hari-hari terakhir ni kan? Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan… Read More »

Jom Detox The Shaklee Way

Jom Detox The Shaklee Way | Jom Detox Cara Shaklee adalah sebuah program bertujuan untuk mengetahui bagaimana konsep detoks Shaklee dapat membantu untuk meningkatkan tenaga, memiliki kulit yang lebih cantik, badan cergas dan sihat serta melawaskan sistem penghadaman dan pencernaan. Adakah Badan Kita Perlu Detoks? Jawapan ringkasnya adalah “YA”. Fikirkan semua pencemaran yang terdedah kepada kita… Read More »