5 Sebab Wanita Memerlukan Protein untuk Fat Loss

5 Sebab Wanita Memerlukan Protein untuk Fat Loss

ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Healthy Nutrition, Healthy Weight, Shaklee Products, Tips, Vivix, Weight Management
Wanita Memerlukan Protein untuk Fat Loss | Cakap pasal protein, penting ke pengambilannya kepada wanita untuk kurangkan fat loss? Kenapa pula wanita perlukan protein untuk kurangkan fat loss? Bukan benda ni semua khas untuk lelaki yang 'main besi' saja ke yang layak ambil? Ha, inilah yang MV nak ingatkan diri sendiri dan anda di luar sana juga, kenali apa main reason yang buatkan kita sebagai wanita memerlukan protein ni? a) adakah sebab nak bina otot? b) wanita memerlukan protein untuk fat loss dan lose weight? c) atau sekadar ingin memenuhi keperluan protein dalam badan setiap hari? Kena fikir mendalam dan jawab dalam hati ya. :-D Tetapi betul ke Wanita Memerlukan Protein Untuk Fat Loss? Memang ada 5 sebab kenapa wanita memerluka protein untuk fat loss dan ada pelbagai jenis protein yang dijual di pasaran. Cuma kena pandai…
Read More
Kesan Negatif Komplikasi Diabetes Jangka Masa Panjang

Kesan Negatif Komplikasi Diabetes Jangka Masa Panjang

Diabetes, Healthy Nutrition, Testimonials, Tips, Vivix
Kesan Negatif Komplikasi Diabetes | Akhbar KOSMO 18 Januari 2014 melaporkan, 46,000 pesakit diabetes dipotong kaki, tangan. Kos potong anggota badan pesakit diabetes pula mencecah ribuan ringgit. Kalau 3.6 juta rakyat Malaysia dianggarkan bakal menghidap diabetes ini, pastinya angka ini sangat membimbangkan kita kan? Itu yang dilaporkan, yang tidak melapor? yang tidak pergi klinik? Yang berubat sendiri?. Kita pun sudah maklum Obesiti dan diabetes penyakit utama rakyat Malaysia. Pastinya jumlah melebihi 3.6 juta kan?. Sejumlah 34,442 kematian pula dilaporkan pada 2014 melibatkan pesakit diabetes. Bagaimana pula keluarga kita? Orang yang disekeliling kita? Sebab itu penting untuk kita dan memahami apa itu diabetes, cara kawalan, pilihan rawatan dan juga kesan negatif komplikasi diabetes terhadap kesihatan dan kehidupan seharian. Yang lebih mengerikan, diabetes tidak berhenti setakat itu sahaja. Ia meninggalkan kesan negatif komplikasi diabetes kepada…
Read More
ESP Shaklee Memang Terlajak Laris bulan Mac 2016

ESP Shaklee Memang Terlajak Laris bulan Mac 2016

Acne, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Healthy Nutrition, Shaklee Products, Testimonials, Tips
ESP Shaklee Memang Terlajak Laris ESP Shaklee Memang Terlajak Laris | Pastinya ramai yang melompat kegembiraan bulan ni sebab promosi ESP Shaklee Memang Terlajak Laris datang lagi. Produk yang sangat HOT DEMAND dan HOT SELLING. ESP Shaklee memang terlajak laris. Sudah la tu terlajak murah dan terlajak jimat pula. Jangan risau, lama lagi expiry date nya. So, tak ada masalah langsung kalau nak simpan sampai setahun pun. MV sendiri memang pengguna tegar ESP - Soy Protein Isolate Powder ini sejak 2012 lagi. Kita tengok apa kata Dr Bruce Miller tentang protein. "..kulit yang PEJAL dan LICIN bergantung kepada PROTEIN yang BAIK KUALITInya. Komponen utama kulit adalah keratin,kolagen dan elastin yang semuanya terjadi daripada protein. Kita disarankan MENGURANGKAN LEMAK dalam diet kita untuk memperolehi kulit yang cantik. Apabila anda mengurangkan lemak,automatik anda akan mengurangkan protein.…
Read More