Category Archives: Testimonials

DERITA Puluhan Tahun Penghidap GOUT Berakhir. Ini Penawarnya!

DERITA Puluhan Tahun Penghidap GOUT Berakhir DERITA Puluhan Tahun Penghidap GOUT Berakhir | Pernah dengar sakit gout tak? Adakalanya kaki boleh membengkak dan sakit. Deritanya seperti kaki dicucuk-cucuk oleh jarum. Kalau nak berjalan pun teramat sakit. MV ada abang dan bapa mertua yang menghidap gout ni, so boleh tahu la macam mana rasanya sakit tu.… Read More »

Kisah Pengalaman Pesakit yang Disahkan Bebas Kanser Tahap 3

Disahkan Bebas Kanser Tahap 3 Disahkan Bebas Kanser Tahap 3 | Sebut mengenai penyakit kanser ni memang seriau jadinya, lebih-lebih lagi jika ada diantara ahli keluarga kita yang mengalaminya. Mohon dijauhkan! Walaupun kita sedar setiap penyakit ada penawarnya, pastinya ia bukan satu perkara yang mudah untuk dihadapi. Sokongan ahli keluarga, rakan-rakan dan masyarakat sekeliling ama… Read More »

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur Selepas Mengamalkan Vivix®

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur | Sempena bulan promosi VIVIX ni, MV nak kongsikan beberapa testimonial Vivix® Shaklee. Boleh baca, manalah tau sama situasi dengan anda semua, boleh la try untuk selesaikan masalah anda. Setiap wanita yang ada masalah kesihatan dalaman, mesti rasa risau. Lebih-lebih lagi jika masalah… Read More »

Lecithin Meredakan Bengkak Susu dengan Cepat dan Mudah

Lecithin Meredakan Bengkak Susu | Pernah tak antara anda yang mengalami bengkak susu?Bengkak susu memberi kesan kepada hampir semua ibu-ibu baru dalam tempoh beberapa minggu pertama melahirkan anak kerana badan masih dalam proses penyesuaian dengan kehendak bayi. Siapa yang pernah kena bengkak susu mesti tahu betapa sakitnya semasa bengkak susu tu. Bila pam pun sikit ja susu keluar.… Read More »

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan Diri dan Keluarga

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan | MEROKOK satu isu yang susah ditangani terutama sekali kat Malaysia ni. Walaupun dah pelbagai cara kerajaan buat supaya rakyatnya tak makan asap, masih juga tak berkesan. Pengharaman iklan rokok di mana-mana media massa, pengharaman penjualan rokok kepada kanak-kanak dibawah umur, mewajibkan pengeluar rokok menampalkan sticker… Read More »