Category Archives: Testimonials

Jangan Kerana Bau Ketiak Masam Kita Hilang Kawan

Bau Ketiak Masam | Masalah bau ketiak masam dan bau badan tengik ni tak kira lelaki atau perempuan. Kita mungkin mengira bau ketiak masam atau bau badan ni sama dengan dengan bau peluh kan?. Padahal, peluh kita sebenarnya tak ada bau pun. Hish cuba bayangkan kalau bau ketiak kita yang masam tu dekat dengan orang? agak-agak la kan orang sekeliling… Read More »

Alhamdulillah, Akhirnya Perokok Tegar Berhenti Merokok

Perokok Tegar Berhenti Merokok | Sudah bermacam iklan di tv memberikan kesan negatif tentang bahaya nikotin dan rokok ni. Namun, berapa ramai yang ambil kisah dan berapa ramai pula yang tak endah langsung? MV kurang pasti akan kewujudan ubat untuk berhenti merokok. Tetapi, jika mencari penawar untuk mengurangkan ketagihan kepada menghisap rokok ini memang ada. Dari kurang… Read More »

Ambil Lebih Karotenoid Bagus untuk Kesihatan Mata

Karotenoid Bagus untuk Kesihatan Mata | Zaman moden sekarang ni, banyak teknologi yang mengeluarkan cahaya seperti telefon bimbit, tablet, televisyen, komputer/laptop, dan macam-macam lagi menjadi tatapan harian mata kita. Tapi kita sedar tak apabila zaman semakin canggih dengan teknologi, kita sebenarnya telah mendedahkan beban yang sangat berat kepada mata kita. Hampir 1 daripada 3 orang dewasa mesti… Read More »

Kesan Negatif Komplikasi Diabetes Jangka Masa Panjang

Kesan Negatif Komplikasi Diabetes | Akhbar KOSMO 18 Januari 2014 melaporkan, 46,000 pesakit diabetes dipotong kaki, tangan. Kos potong anggota badan pesakit diabetes pula mencecah ribuan ringgit. Kalau 3.6 juta rakyat Malaysia dianggarkan bakal menghidap diabetes ini, pastinya angka ini sangat membimbangkan kita kan? Itu yang dilaporkan, yang tidak melapor? yang tidak pergi klinik? Yang berubat… Read More »

ESP Shaklee Memang Terlajak Laris bulan Mac 2016

ESP Shaklee Memang Terlajak Laris ESP Shaklee Memang Terlajak Laris | Pastinya ramai yang melompat kegembiraan bulan ni sebab promosi ESP Shaklee Memang Terlajak Laris datang lagi. Produk yang sangat HOT DEMAND dan HOT SELLING. ESP Shaklee memang terlajak laris. Sudah la tu terlajak murah dan terlajak jimat pula. Jangan risau, lama lagi expiry date nya. So,… Read More »