Category Archives: Testimonials

Atasi Masalah Penghadaman dan Pencernaan

Atasi Masalah Penghadaman dan Pencernaan Atasi masalah penghadaman dan pencernaan | Proses penghadaman yang tidak teratur mengakibatkan lebih banyak gas daripada biasa. Walaupun makan sikit namun kehadiran gas tetap membuatkan perut rasa tidak selesa. Masalah ini bukanlah perkara yang asing kerana dianggarkan 75% penduduk dunia tanpa mengira umur, bangsa dan jantina berdepan dengan masalah ini. Jadi,… Read More »

Pentingnya Penggunaan Krim Malam

Pentingnya Penggunaan Krim Malam Pentingnya penggunaan krim malam | Untuk mengekalkan kecantikan wajah bukan hanya sekadar membersihkan wajah dari kotoran tetapi juga dengan pemakaian krim malam. Krim malam membersihkan kotoran dari wajah, memperbaharui sel-sel muka dan mencegah tisu daripada rosak. “The main purpose of using a night cream is for skin hydration via decreased evaporated water… Read More »

Miliki Payudara Tegang dan Montok!

Miliki Payudara Tegang dan Montok Miliki payudara tegang dan montok | Tajuk entry hari ni macam mengundang ‘spekulasi’ juga. Selalu MV cerita pasal kesihatan saja kan. Tapi kali ni MV nak kongsikan dengan anda tips memiliki payudara tegang dan montok idaman suami. Cerita bab ‘breast’ ni agak sensitif sebenarnya. Namun, hakikatnya orang dah tak endah sekarang… Read More »

Khasiat Kesihatan Minum Air Lemon

Khasiat kesihatan minum air lemon | Tahukah anda bahawa lemon dapat memberi banyak khasiat untuk kesihatan kita. Menurut pakar O&G Dr Hamid Arshat, antara khasiat lemon dari segi sakit puan ialah boleh menghalang pertumbuhan cyst, fibroid dan lain-lain lagi yang berkaitan masalah kesihatan wanita. Buah lemon yang masam manis memang sedap dibuat minuman. Baunya yang harum… Read More »