10 Tabiat Biasa Yang Merosakkan Buah Pinggang. Waspada Sebelum Kena!

10 Tabiat Biasa Yang Merosakkan Buah Pinggang. Waspada Sebelum Kena!

Setiap hari, buah pinggang menapis kira-kira 120-150 quarts air kencing, bahan buangan dan cecair yang berlebihan untuk mencegah pengumpulan sisa dalam badan. Buah pinggang menyahtoksik darah dan membantu badan dalam menapis bahan buangan melalui air kencing. Selain itu, buah pinggang

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Ketumbit di Mata Sebab Suka Mengintai Orang Mandi? Mitos ke Fakta!

Ketumbit di Mata Sebab Suka Mengintai Orang Mandi? Mitos ke Fakta!

Ketika kecil dulu, kalau MV ada ketumbit dimata pasti menjadi bahan usikan sekeluarga yang mengaitkan dengan mengintai orang mandi. Kalau ketumbit itu kecil tak apalah sebab tak ramai yang perasan, tapi kalau dah ada benjolan besar mesti lah malu diusik macam tu. Radang Punca Ketumbit

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Tips Mudah Seorang Ayah Ini Berhenti Merokok, Sedangkan Dahulu Dia Seorang Perokok Tegar!

Tips Mudah Seorang Ayah Ini Berhenti Merokok, Sedangkan Dahulu Dia Seorang Perokok Tegar!

Sememangnya proses berhenti merokok bukanlah mudah. Tapi tips untuk perokok lenyapkan ketagihan merokok dengan mudah ialah : Berhenti secara berperingkat dan lakukan dengan konsisten! Jangan tergesa-gesa untuk berhenti merokok begitu sahaja. Bukan mudah nak hilangkan nikotin dalam badan dan mengelakkan simptom

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Wah! Sukanya Parut Campak Sudah Hilang

Wah! Sukanya Parut Campak Sudah Hilang

Selalu dengar ramai yang berkongsi kalau nak cepat keluarkan campak dengan minum air kelapa muda. Mandi air semambu untuk kurangkan gatal-gatal dan jaga pantang masa demam campak agar parut campak cepat hilang. Bila tak jaga pantang, parut memanglah sangat susah

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Apa Yang Lelaki Ini Buat Sehingga ‘Famous’ di Hospital Memang Awesome!

Apa Yang Lelaki Ini Buat Sehingga ‘Famous’ di Hospital Memang Awesome!

Untuk hilangkan jerawat bukan perkara yang senang, tambah lagi yang jenis memang sudah tiba masa tumbesaran umur yang memang sudah tiba masanya jerawat akan timbul. Ada yang kata, biar kan sahaja, “memang umur kamu tengah naik, nanti hilang lah”. Tapi

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.