Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Health Info, Meal Shakes, Performance® Natural Orange, Testimonials, Tips
Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa | Selamat berpuasa untuk semua pembaca MV. Macammana baru berpuasa sehari ni? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa  8-) Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi kan?. Sebab tu penting untuk kita kekal cergas bertenaga walaupun berpuasa sepanjang hari. Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa? Tiru Macam MV – Memang Berbaloi! Untuk kekal cergas sepanjang berpuasa, MV tetap mengamalkan ESP Soy Protein Isolate Powder (ESP) bersama Mealshakes dan Performance Natural Orange (PD) seperti tahun yang lalu. Memang MV rasa bertenaga, kenyang lebih lama, tak lapar, haus pun tidak (walaupun masih lagi menyusukan anak). Rahsia yang bukan lagi rahsia  :-) SET MIGHTY 3 GEM untuk kekal cergas bertenaga…
Read More
Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix!

Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix!

Health Info, Healthy Nutrition, Testimonials, Tips, Vivix
Luka Kemalangan Cepat Sembuh Luka Kemalangan Cepat Sembuh | Luka akibat pembedahan atau kemalangan kecil biasanya akan sembuh dengan sendiri dan cepat bergantung pada tahap kesihatan dan umur seseorang. Tetapi bagi luka pembedahan major ia lebih lambat dan sukar untuk sembuh apatah lagi ditambah pula faktor-faktor seperti : usia yang telah lanjut kekurangan nutrisi dalam pemakanan penyakit-penyakit yang dihidapi seperti kencing manis. Jangkitan kuman pada luka Luka pembedahan atau kemalangan jika lambat sembuh dikhuatiri mengundang pelbagai masalah lain seperti bernanah dan jangkitan kuman merebak hingga menganggu organ-organ penting. Oleh itu sangat penting untuk mengetahui cara untuk sembuhkan luka pembedahan atau kemalangan dengan cepat. Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix® Ini testimoni customer MV, Puan H. Beliau menghubungi MV pada 16/5/2015 untuk mencuba Vivix®. Puan H ni nak beli untuk adiknya yang…
Read More
Kekalkan Berat Badan Ideal TANPA Perlu Risau Kalau Nak Makan!

Kekalkan Berat Badan Ideal TANPA Perlu Risau Kalau Nak Makan!

Alfalfa Complex, B-Complex, Breastfeeding, Digestive Health, DTX Complex, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Health Info, Healthy Nutrition, Heart Health, Herb-Lax™, Liver Health, OmegaGuard™, Sustained Release Vita-C™ Plus, Testimonials, Tips, Vita-Lea® with Iron Formula, Weight Management, Wellness Set
Kekalkan Berat Badan Ideal Kekalkan Berat Badan Ideal | Selalu kita dengar orang makan produk melangsigkan badan, lepas stop, berat badan naik lagi banyak dari berat asal. Adakah tiada cara untuk kurus dengan selamat? Mai sini MV share tips untuk kuruskan badan dan kekalkan berat badan ideal. Bagaimana nak kekalkan berat badan ideal? #1. Kira BMI BMI anda adalah petunjuk berat badan ideal yang lebih baik berbanding dengan angka pada penimbang. [caption id="attachment_2198" align="aligncenter" width="710"] Ini BMI MV. Semuanya normal range[/caption] #2. Kira kadar Metabolik ketika rehat (RMR) Selepas MV telah mengenal pasti bahawa berat badan MV dah ideal, then MV kira kadar metabolik berehat (RMR) pula. Jika MV makan lebih banyak kalori daripada kalori yang dibakar, maka berat badan MV bertambah dan begitulah sebaliknya. #3. Mengira kalori harian Apabila MV dah tahu nilai RMR, maka senanglah MV…
Read More