Category Archives: Testimonials

Manfaat Boron untuk Kesihatan Tulang

Manfaat Boron untuk Kesihatan Tulang Manfaat boron untuk kesihatan tulang | Mengekalkan kesihatan tulang adalah yang paling kritikal, kerana tulang lemah sangat cenderung untuk patah. Kalau ini terjadi, aktiviti seseorang perlu dihadkan. Dianggarkan juga hampir 20% daripada lebih 50 orang wanita akan mengalami keretakan pinggul. Oleh yang demikian, adalah sangat penting untuk fokus mengekalkan kepadatan… Read More »

Kekal Jelita Ketika Hamil

Kekal Jelita Ketika Hamil | Tiada lagi bibir yang merah menggoda, mata bersinar dan penampilan menawan. Sebaliknya, kebanyakan wanita kelihatan pucat, lemah dan kusam ketika hamil. Alasan mereka ialah pembawakan bayi. Sebenarnya itu persepsi lapuk yang seharusnya ditinggalkan oleh wanita. Bak kata pepatah Inggeris, you are what you think. Tengok saja Che Ta masa sarat mengandung tetap cantik!… Read More »

Tips Mencuci Muka yang Betul

Tips Mencuci Muka yang Betul Tips mencuci muka yang betul | Mencuci muka dapat mengembalikan kesegaran kulit. Lebih-lebih lagi selepas anda beriadah, balik dari kerja dan melakukan aktiviti yang mendedahkan anda kepada persekitaran yang kurang bersih. Cuci muka juga dapat menghilangkan jerawat dan mencegah penumbuhan jerawat. MV pasti anda pun mencuci muka juga. Tetapi adakah anda mencuci… Read More »

Kulit Wajah Licin dan Berseri Tanpa Jerawat

Kulit Wajah Licin dan Berseri Tanpa Jerawat Kulit wajah licin dan berseri tanpa jerawat | Sebelum MV kongsikan vitamin yang dapat membantu merawat jerawat, mari kita lihat dulu apakah sebenarnya punca jerawat. Apakah sebenarnya punca jerawat? Jerawat merupakan keradangan kulit yang boleh disebabkan oleh beberapa faktor. Kebanyakan faktor-faktor ini boleh dikawal, tetapi terdapat juga faktor yang… Read More »

Manfaat GLA daripada Minyak Biji Borage

Manfaat GLA daripada Minyak Biji Borage Manfaat GLA daripada minyak biji borage | Pernah tak bila berkunjung ke farmasi, berderet suplemen Evening Primrose Oil yang anda nampak? MV pun macam tu juga dulu, wajib beli suplemen ni setiap bulan. Tetapi MV tak pernah ambil tahu pun dari mana sumber GLA ni dan sumber apakah yang paling tinggi… Read More »